به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ذرت مکزیکی یکی از غذاهای خیابانی بسیار لذیذ و پرطرفدار در کشور ماست که در هر فصلی از سال هم مشتریهای خود را دارد. بماند که در روزهای سرد، بخاری که همراه با عطری آویشن و کره از لیوان ذرت مکزیکی بلند میشود و پنیرهایی که در بین دانههای ذرت کش میآیند، محبوبیت آن را دو چندان میکنند. اما شاید جالب باشد بدانید که این خوراکی خوشمزه، همان طور که از نامش پیداست، غذای خیابانی مکزیکی است.
معادل انگلیسی ذرت مکزیکی، Esquites است که روی چرخهای غذاهای خیابانی و در لیوان سرو میشود و بهتر است که با ذرتهای تازه و فصلی درست شود.
ذرت مکزیکی طبق روال اغلب غذاهای مکزیکی بای تند و آتشین باشد. اما اگر چندان علاقهای به فلفل ندارید، میتوانید فلفل کمتری استفاده کنید، اما توصیه میکنیم این ادویه را به طور کامل از ذرت مکزیکی حذف نکنید.
با توجه به محبوبیت این غذای خیابانی، در ادامه این مطلب روش تهیه ذرت مکزیکی خانگی را برایتان آموزش دادهایم.
مدل مکزیکی که با نوع ایرانی آن فرق دارد
تعداد: ۲ نفر
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۷ دقیقه
مواد لازم
۲ پیمانه دانه ذرت تازه
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری مایونز
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی
۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
۱ عدد لیموترش
طرز تهیه
کره را در تابه گرم کنید. فلفل سبز خرد شده را درون آن بریزید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. در صورت تمایل میتوانید یک حبه سیر خرد شده را هم به همراه فلفل تفت دهید تا طعم و عطر بهتری پیدا کند.
دانههای ذرت، نمک و پنیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، مایونز را اضافه کنید و در کاسه سرو کنید.
در یک پیاله، فلفل قرمز و قلقل چیلی را با هم مخلوط کنید. سپس به اندازه دلخواه از آن روی ذرت مکزیکی بریزید. در مرحله آخر میتوانید مقداری پنیر مکزیکی خرد شده ریخته و با یک برش لیموترش سرو کنید.
یا در صورت تمایل میتوانید پیازچه خرد کرده و روی آن بریزید.
همانطور که گفتیم، در ایران هم ذرت مکزیکی از خوراکیهای پرطرفدار است و در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد.
با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی شناخته و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است؛ به این صورت که در دستور پخت ایرانی، عموماً قارچ و پودر آویشن بهکار میرود.
شاید جالب باشد بدانید که عرضهٔ ذرتهای مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است.
به گفته او: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از این ذرت بسیار استفاده میکنند، کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست.»
ذرت مکزیکی خانگی به سبک ایرانی
مواد لازم
۱ قوطی کنسرو ذرت شیرین
۳۰ گرم کره گیاهی
۵۰ گرم قارچ خرد شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
پنیر پیتزا در صورت تمایل
طرز تهیه
قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید و همراه کره گیاهی کمی تفت دهید.
کنسرو ذرت را به قارچها اضافه و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید تا ذرتها کاملا داغ شوند.
برای کنسرو ذرت را به قارچها اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید تا ذرتها کاملا داغ شوند.
در یک کاسه، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، مایونز، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/