آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری همچون آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی و سرانجام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش گذشت.
به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری مانندآخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی، سرانجام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش و سازوکار اجرای طرح کلاس بازی در مدارس سپری شد.
یارمحمد حسینپور مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار کرد: قرار بود امروز جلسهای با سازمان اداری و استخدامی داشته باشیم، اما این جلسه برگزار نشد، ولی تعداد ۴ هزار و ۶۲ ظرفیت خالی که از آزمون استخدامی امسال باقی مانده به هیچ وجه از بین نمیرود و این ظرفیت حتی اگر فرآیند تکمیل ظرفیت امسال محقق نشود به آزمون بعدی منتقل خواهد شد.
وی ادامه داد: امسال هم ظرفیت در نظر گرفته شده برای آزمون استخدامی ۱۵ هزار نفر بود که با توجه به ۲ هزار ظرفیت باقی مانده از آزمون گذشته تعداد پذیرش به ۱۷ هزارنفر رسید.
عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش درباره وضعیت برگزاری امتحانات نهایی دانشآموزان پایه دوازدهم اظهار کرد: شورای عالی سازمان آموزش و پرورش برنامه امتحانی را اعلام کرد که همین برنامه را مبنای برنامهریزی امتحانات دی ماه قرار دادیم و بر این اساس برنامه امتحانی اعلام شد.
وی ادامه داد: برای امتحانات خرداد ماه هم همین دروس را به عنوان دروس امتحان نهایی در نظر میگیریم و دانشآموزان بر همین مبنا میتوانند برنامهریزی کنند.
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این برنامه امتحانی بدون امضای رئیس جمهوری اعتبار دارد یا خیر گفت: امضای رئیس جمهور به معنای ابلاغ این برنامه است، اما به دلیل آن که زمان کافی نداشتیم با شورای عالی آموزش و پرورش رایزنی کردیم و برنامه اعلام شده از سوی این شورا را مبنای عمل قرار دادیم.
رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی درباره ساز و کار اجرای طرح کلاس بازی در مدارس ابتدایی با اشاره به اینکه این برنامه در ۱۰ استان کشور در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در این کلاس مفاهیم آموزشی در قالب بازی به دانشآموزان آموزش داده میشود و شیوهنامه تدریس از این طریق را ابلاغ کردهایم.
وی با اشاره به اینکه در مرحله اول ۸ تا ۱۰ جلسه کلاس بازی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در این طرح استفاده از اسباببازی صرفا وسیلهای سرگرم کننده برای دانش آموزان محسوب نمیشود و برنامههای هدفمندی همچون رشد و قدرت ذهنی، خلاقیت و افزایش مهارت در دانشآموزان را هم دنبال مورد توجه قرار میدهد.
محمد ناصری دبیر جشنواره کتاب رشد اظهار کرد: دفتر تکنولوژی آموزشی امروز به جز خواندن سایر مواد آموزشی را پوشش میدهد و در شرایط فعلی استانداردسازی به جز منابع مکتوب، رسانههای متنوع دیگری هم به رسمیت میشناسد و این موضوع با شرط رعایت استانداردهاست.
وی ادامه داد: در میان منابع مختلف یادگیری همچنان شان کتاب در جامعه شانی بی بدیل است و باید به این موضوع توجه کنیم که شان خواندن را به مطالعه کتابهای کمک درسی تنزل ندهیم.
مدیرکل دفتر تکنولوژی آموزشی با بیان اینکه برگزاری جشنواره کتاب رشد جریانی مستمر و بدون وقفه برای رصد کتابهای کمک آموزشی است، اظهار کرد: طبق مصوبه ۸۲۸ شورای عالی آموزش و پرورش که به امضای رئیس جمهور رسیده است کتابهای کمک آموزشی با توجه به استانداردهای تعریف شده برای آن در دبیرخانه این دفتر مورد ارزیابی قرار میگیرد و از جمله اهداف آن را میتوان سیاستگذاری، هدایت و تولید مواد آموزشی مناسب با اهداف نظام تعلیم و تربیت برشمرد.
حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان درباره تأمین نیروی انسانی در حوزه مشاوره از طریق این دانشگاه اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان طی سالهای اخیر به صورت تقلیلی فعالیت خود را دنبال کرده است، در حوزه تربیت مشاور غفلت داشتیم.
وی ادامه داد: با توجه به ۴۰ هزار دانشجوی جدید و تکمیل ظرفیت باید بخش مشاوره را تقویت کنیم که برای تحقق این هدف اقدامات قابل توجهی برای کیفیتبخشی در حوزه آموزشها در نظر گرفتیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: اگر ردیف استخدامی لازم به ما داده شود، بخش قابل توجهی از آن را به جذب مشاور اختصاص میدهیم تا از بین فارغالتحصیلان این رشته تحصیلی هم برای تدریس دروس روانشناسی هم به عنوان مشاور در مدراس از این افراد بهره بگیریم.
محسن حسینی مقدم مدیر کل دفتر آموزش فنی و حرفهای درباره وضعیت برگزاری کنکور ۹۸ هنرجویان فنی و حرفهای اظهار کرد: کارگروهی متشکل از ۲ مدیر کل از وزارت علوم، ۲ نفر از وزارت آموزش و پرورش و یک نفر از دانشگاه فنی و حرفهای تشکیل شده است تا برای کنکور سال ۹۸ هنرجویان شاخه فنی و حرفهای تصمیمگیری کنیم.
وی ادامه داد: تا پیش از برگزاری جلسه شورای سنجش و پذیرش نتایج بررسیها در کارگروه را به این شورا اعلام میکنیم تا وضعیت کنکور ۹۸ هنرجویان مشخص شود.
حسینی مقدم با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش به دنبال اجرای طرح کاردانی پیوسته برای هنرجویان هستیم، تصریح کرد: طبق مأموریت اصلی دانشگاه فنی و حرفهای یعنی ادامه تحصیل هنرجویان فنی و حرفهای در دانشگاه فنی حرفهای مورد توجه است.
انتهای پیام/
لطفا از وزیر آموزش و پرورش بخواهید به حرفشان جامه عمل بپوشاند و افزایش ظرفیت را در برخی از شاخه های کم ظرفیت انجام دهند.
همه شب نماز خواندن،همه روز روزه رفتن
همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن
زمدینه تا به کعبه سر وپابرهنه رفتن
دو لب از برای لبیک به گفته باز کردن
شب جمعه ها نخفتن،به خدای راز گفتن
ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن
به مساجد و معابد همه اعتکاف کردن
ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن
به حضور قلب ذکر خفی و جلی گرفتن
طلب گشایش کار ز کارساز کردن
پی طاعت الهی به زمین جبین نهادن
گه و گه به آسمان ها سر خود فراز کردن
به مبانی طریقت به خلوص راه رفتن
ز مبادی حقیقت گذر از مجاز کردن
به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد
که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن
به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد
که به روی ناامیدی در بسته باز کردن