به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی صانعی طاهری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر سی و پنجمین کنگره سالیانه رادیولوژی در آستانه برگزاری سی و پنجمین کنگره سالیانه رادیولوژی اظهار داشت: این کنگره با حضور اساتید داخلی و خارجی سوم تا ششم اردیبهشت ماه سال آینده برگزار و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه های مختلف رادیولوژی مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد.
وی افزود: محورهای اصلی این کنگره نورورادیولوژی، رادیولوژی زنان و مامایی، رادیولوژی سرطان، رادیولوژی هیبرید و حفاظت در مقابل اشعه است.
دبیر سی و پنجمین کنگره سالیانه رادیولوژی ادامه داد: پس از کشف اشعه ایکس از طریق تصویر برداری انقلابی در تشخیص بیماریها ایجاد شد و در واقع رادیولوژی امروزه نقطه تلاقی علم و تکنولوژی به شمار میرود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه تصویربرداری از طریق اشعه یونیزان میتوانند مضراتی را برای پرسنل و بیماران به همراه داشته باشد گفت: شعار کنگره امسال پرتوهای مهربان بوده چرا که با استفاده از دستگاه پیشرفته میتواند از طریق دوز پایین اشعه تصویرهای دقیقی را از محل مورد نظر در بدن به دست آورد.
صانعی طاهری یادآور شد: با استفاده از تصویر برداری پیشرفته و دستگاههای مجهز میتوان به تشخیص زودرس بیماریها دست پیدا کرد در حالی که از مضرات اشعه یونیزان نیز در امان بمانیم.
وی گفت: کشور ما نیز ضرورت دارد که به سمت دستگاه پیشرفته رادیولوژی با دوز پایین رود تا در غربالگری و پیشگیری از بیمارهای مختلف همچون سرطان ریه بتوانیم بسیار موفق عمل کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه برگزاری سی و پنجمین کنگره رادیولوژی می تواند علاوه بر بروزرسانی اطلاعات رادیولوژیستها در ارتقاء آگاهی آنها در زمینه نقش رادیولوژی در تشخیص، پیشگیری و درمان سرطان موثر واقع شود، افزود: در کنار این کنگره کارگاه های اختصاصی در ارتباط با رشتههای مرتبط با رادیولوژی همچون ام آر آی زانو یا سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/