به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، طی سالهای 1917 تا 1919، ایران با وجود اعلام بیطرفی در جنگ جهانی اول، بیشترین آسیب را از این جنگ ویرانگر دید و در حدود نیمی از جمعیت کشور قربانی مطامع کشورهای بزرگ و استعمارگر آن دوران شد. اسناد این قتل عامِ قریب به 10 میلیون نفری، همچنان در ردیف اسناد طبقهبندی شده و سرّی انگلستان قرار دارد و این کشور هنوز هم از انتشار آن ممانعت میکند.
در حالی که رسانههای تحت کنترل یهودیان هر از گاهی به ذکر مصیبت هولوکاست خیالی 6 میلیون یهودی در جنگ جهانی دوم می پردازند، هیچ نامی از هولوکاست واقعی 9 میلیون ایرانی در این رسانهها چیزی شنیده نمیشود. این در حالی است که اسناد متعدد تاریخی، صحت وقوع هولوکاست در ایران را تایید میکند اما حتی یک سند در تایید افسانه هولوکاست یهودیان تا به امروز از سوی حامیان آن ارائه نشده است! تمامی محققانی که نقد کوچکی به این موضوع وارد سازند، بلافاصله روانه زندان میشوند و تحت پیگرد قضایی قرار میگیرند؛ گویی مصائب خیالی یهودیان بر مصائب حقیقی دیگر ابنای بشر برتری دارد.
گفتنی است؛ فیلم سینمایی یتیمخانه ایران به کارگردانی ابوالقاسم طالبی در آبان ماه سال 1395 بخشی از ناگفتههای تلخ تاریخ ایران در استعمارگری انگلیس در جنگ جهانی اول را به تصویر کشید.
کاربران فضای مجازی هم در سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی، بزرگمردی که در برابر ظلم استعمارگران انگلیسی ایستاد با هشتگ های #هولوکاست_ایرانی #Holocaust بار دیگر این قتل عام 9 میلیونی و نصف شدن جمعیت ایران بر اثر قحطی و وبا که توسط استعمارگران انگلیسی و دیگر کشورها صورت گرفت را یادآور و خواستار دریافت غرافت از انگلیس استعمارگر شدند. در ادامه پست های کاربران فضای مجازی را میبینید.
انتهای پیام/