به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در حاشیه نشست سراسری روسای پلیس فتا کشور و در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعاتی که امروزه با مردم با آن اجین شده اند، فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه مردم به هر شکلی با فضای مجازی سرو کار دارند و باید در این زمینه کار شود که بعدها باعث ایجاد آسیب نشود، افزود: اطلاعرسانی به مردم و پیشگیری از جرم باید در دستور کار قرار گیرد.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه جرائم در فضای مجازی امسال نسبت به سال گذشته ۷۱ درصد افزایش داشته است، گفت: پلیس فتا توانسته است بیش از ۸۰ درصد جرائم را کشف کند.
سردار اشتری با بیان اینکه رشد جرایم در فضای مجازی روز به روز فزاینده است، اظهار کرد: در بحث کشف جرم نسبت به کشورهای دیگر جلوتر هستیم. پلیس فتا در خدمت مردم است و اگر نظر و پیشنهادی باشد و یا اگر کسی در این زمینه مورد ظلم واقع شود، باید نسبت به حل آن رسیدگی شود.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه ایجاد جرایم در بحث کلاهبرداری نگران کننده است، اظهار کرد: نمونههای کلاهبرداری در فضای مجازی از طریق صدا و سیما اطلاع رسانی شده است و مردم باید مراقب باشند و فریب سودجایان را نخورند.
وی افزود: افرادی کارشان فقط این است که با ورود به فضای مجازی و حساب شهروندان اقدام به کلاهبرداری میکنند، به همین دلیل به مردم و بانکها توصیههایی داشتیم که اقداماتی را انجام دهند تا سودجویان نتوانند وارد حساب هموطنان شوند و دستورات لازم را دادیم تا رمزها و کدها قابل تغییر باشد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه آزمایشگاه دیجیتال در حوزه فتا بیشتر شده است، گفت: ۱۴۶ نقطه در کشور وجود دارد تا هموطنان با مراجعه به آین مراکز موضوعات خود را پیگیری کنند که این ظرفیتها در حال افزایش است.
سردار اشتری ادامه داد: شهرهایی که بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارند باید دارای مراکز پلیس فتا باشند.
وی افزود: نیروی انتظامی در حال انجام وظیفه است و این فعالیتها چه در داخل و چه در عرصه بین المللی در حال انجام است تا ما بتونیم خدمات بیشتری به هموطنان ارائه دهیم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه هر چه اطلاعات ما در تمام زمینهها بیشتر باشد؛ سرعت رسیدگی به جرایم بیشتر خواهد شد، خاطرنشان کرد: پروندهها در حوزه فتا ظرف ۱۵ روز بررسی میشود.
انتهای پیام/