ایران بعد از آمریکا، بزرگترین خریدار محصولات الکترونیکی کره‌ای است، محصولاتی که با برند سامسونگ و ال جی به وفور در ویترین فروشگاه‌های شهر خود نمایی می‌کند.

جولان شرکت‌های ال‌جی و سامسونگ در بازار ایران/ چرا مسئولان به شرکت‌های کره‌ای باج می‌دهند؟به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ایران بعد از آمریکا به عنوان یکی از بزرگترین خریداران محصولات الکترونیکی کره ای شناخته می شود ، محصولاتی که با برند سامسونگ ، ال جی و ...  به وفور در ویترین فروشگاه های شهر خود نمایی می کنند. ریو جئونگ هیون سفیر کره‌جنوبی در ایران بارها گفته است که شرکت‌های کره‌ای با وجود تحریم‌های جدید به همکاری با ایران ادامه خواهند داد اما این سخن فقط جنبه  دیپلماتیک داشته است.

کانگ سونگ چون، معاون وزیر بازرگانی کره‌جنوبی چندی پیش در  نشستی با مدیران پالایشگاه‌ها ، خودروسازی‌ها و شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار ایران گفت: تا حد الامکان باید مانع از تاثیر منفی بالای دور جدید تحریم‌ها بر اقتصاد کره‌جنوبی و کسب و کار شرکت‌های کشورمان شویم ،ایران نیازمند محصولات کره است و ما بازار این کشور را هر طور که شده حفظ می کنیم.

البته ناگفته نماند کره جنوبی  جزو  اولین کشور‌هایی بود که داوطلبانه تحریم‌ های ظالمانه آمریکا علیه ایران را پذیرفت و امروز با رفتارهای ناشایست با نمایندگان شرکت های ایرانی ؛ جریان را به سود خود  ورق می زند. این در شرایطی است که در حوزه اقتصادی مقابله به مثلی با این کشور نمی‌شود.

شرکت های سامسونگ و ال جی  به صورت کلی در اختیار آمریکاست/وزارت صمت باید جایگزینی برای شرکت های کره ای پیدا کند

عبدالله رضیان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی، گفت : کشور کره جنوبی و شرکت های  سامسونگ و ال جی به طور کلی در اختیار آمریکا هستند.در جلسه ای که با مدیر عامل شرکت سامسونگ داشتیم،این مقام مسئول به صراحت اعلام کرد که نمی توانند برخلاف تصمیمات کشور آمریکا کاری را انجام دهند و مجبور هستند مطابق دستورالعمل های دولت ترامپ حرکت کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود : متاسفانه این کشورها وابسته و تحت سلطه آمریکا هستند. دلایلی مختلفی هم در این مذاکره دوجانبه مطرح کردند، از جمله اینکه آمریکا، امنیت آنها را تامین می کند و ۱۲۰ هزار سرباز آمریکایی در کشور آنها مستقر است.بعبارتی باید اذعان کرد که کشور و شرکت های کره ای  تمام قد در خدمت آمریکا هستند.

رضیان بیان کرد: تعامل با شرکت های کره ای  حکم تعامل با کشور آمریکا را دارد ،این در حالیست که ایران در حال حاضر هیچگونه تعاملی با آمریکا ندارد.

رضیان تصریح کرد: در گذشته و قبل از تحریم ها نباید خیلی جدی به سمت این شرکت ها می رفتیم بعبارتی وادرات کالاهای کره ای و ارائه مجوز به آنها جهت فعالیت نمایندگی هایشان در ایران  باید طبق اصول و چارچوب های معینی صورت می گرفت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تشریح دلایل حضور شرکت های کره ای در بخش صنعت کشور ،گفت: قیمت های اعلام شده از جانب  شرکت های کره ای پایین  بود و  از لحاظ کیفیت هم با محصولات ژاپنی برابری می کرد.همه این موارد باعث شد تا واردات کشورهای کره ای به کشور ما بیشتر از کشور های دیگر باشد .

وی افزود:با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی پیش آمده، پُر کردن جای شرکت های کره ای شاید سخت باشد چرا که باید سراغ شرکت هایی برویم که بتوانند جوابگوی ذائقه مردم  از لحاظ قیمت و کیفیت باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید تمهیداتی در این زمینه بیندیشد تا جایگزینی برای این شرکت ها پیدا کند.


بیشتر بخوانید : رانت در واگذاری معادن کشور / ایمیدرو نباید محدوده‌ها را به شرکت‌های دولتی واگذار کند


بازار لوازم خانگی  بسیار نابسامان است/کوتاهی وزارت صمت در کنترل بازار

رضیان گفت : در حال حاضر بازار در  زمینه لوازم خانگی وضعیت بسیار نابسامانی دارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت در کنترل این بازار غفلت زیادی کرده  و مدیریت مناسبی نداشته است.همین موضوع باعث افزایش لجام گسیخته قیمت ها و تکثر  سوء استفاده گران شده است.

 وی تصریح کرد: ما نباید از شرکت های کره ای توقع داشته باشیم که بخاطر ما، منافع خود را در برابر آمریکا  به خطر بیندازند بلکه باید تدابیری اتخاذ کنیم تا ضمن انتخاب جایگزین برای محصولات این شرکت ها ،نیاز مردم را برطرف کنیم.

نمایندگان داخلی  به شرکت های ال جی و سامسونگ  باج می دهند

حسین سروستانی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی، اظهار کرد:به دلیل تحریم های ظالمانه اعمال شده علیه ایران در چند وقت اخیر شرکت های خارجی در حال جولان دادن در بازارهای ایران  هستند، بعضی از نمایندگان داخلی خیلی راحت به  شرکت های ال جی و سامسونگ کره جنوبی  باج می دهند تا لوازم خانگی و مواد اولیه  وارد کنند.

سروستانی افزود : شرکت های کره ای مثل سامسونگ و ال جی  در شرایطی بسیار سهل لوازم خانگی خود را وارد کشور می کنند و مدیران ایرانی در این مدت به شرکت های کره ای اجازه هر قراردادی را داده اند.

رویه قرارداد های تجاری با کره جنوبی باید اصلاح شود

این کارشناس اقتصادی گفت :در حال حاضر باید برنامه ریزی مدونی صورت بگیرد  تا این قبیل از شرکت های خارجی در مقابل ایران قد علم نکنند و ما بتوانیم محصولات مورد نیاز جامعه را با نُرم جهانی وارد کشور کنیم. اگر قرار است مبادلات با این شرکت ها  ادامه پیدا کند این رویه باید اصلاح شود و با نُرم جهانی پیش برویم. اگر هم قرار به قطع مبادلات  است باید حمایت های همه جانبه از تولیدات داخلی صورت بگیرد و یا به شرکت های جایگزینی مثل شرکت بوش آلمان و ... روی آوریم.

 ۷۰ درصد بازار لوازم خانگی حاصل تولید داخل است/ کره جنوبی نمی خواهد  بازار جوان و پر مصرف ایران را از دست بدهد

محمد طحان پور رییس اتحادیه لوازم خانگی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی، در خصوص تبعیت کره جنوبی از تحریم های آمریکا علیه ایران با توجه به حضور محصولات کره ای در بازار ایران گفت : اخیرا با مدیران کره ای که به ایران آمده بودند و سفیر کره مستقر در دفتر ایران در اتاق بازرگانی جلسه داشتیم ، این شرکت ها می خواهند همانند چین ،مسیری را باز و بانکی را معرفی کنند که ما بتوانیم با آنها مبادلات بانکی داشته باشیم.

طحان پور افزود :همه دنیا با آمریکا مبادله دارند اگر موضوع کره را کنار بگذاریم حتی اروپایی ها که ما سابق بر این با آنها بیشتر مبادله می کردیم فعلا عقب نشینی کرده اند و دنبال راهی برای مبادله هستند.به طور کلی همه کشورها  تابع سیاست های آمریکا هستند و از خودشان آنچنان اختیاری ندارند.صادرات کشور کره به آمریکا بیشتر از صادرات آنها به ایران است.اما چشم بادامی ها در تلاشند تا بازارهای ایران را از دست ندهند. ارتباطات تجاری و اقتصادی ما با کره به احتمال قوی تداوم خواهد داشت.

رییس اتحادیه لوازم خانگی کشور در خصوص تلاش های کره جنوبی برای دستیابی به بازارهای ایران گفت :  کره جنوبی در ایران خصوصا در برند های ال جی و سامسونگ در منطقه کارخانه ای ندارد.تصمیم کره ای ها برای سرمایه گذاری در زمینه احداث کارخانه در ایران با خروج آمریکا از برجام منتفی شد.پیش بینی ما این بود که تا دوسال آینده سامسونگ، ساخت ایران را به منطقه صادر کند.

طحان پور در پایان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد بازار لوازم خانگی مونتاژ نیست و حاصل تولید داخل است (فقط کمپرسور یخچال و کولر گازی  نداریم). کره  به دلیل نداشتن کارخانه در  منطقه در حال تلاش است تا راهی پیدا کند که مبادلات تجاری با ایران انجام شود.کره جنوبی نمی خواهد  بازار جوان و پر مصرف ایران را از دست بدهد.

گزارش از رامین بختیاری

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیزاده
۲۲:۴۱ ۰۱ دی ۱۳۹۷
لطفا سازمان بازرسی کشور به این موضوع ورودکند.
Iran (Islamic Republic of)
سورنا
۰۳:۱۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
تلویزیون قبلی ما ال جی بود ، دقیقاً یکسال قبل ، موقع تماشای فیلم یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد ، با نمایندگی خدمات پس از فروش ال جی تماس گرفتیم ، تعمیرکار شرکت بعد از بررسی دستگاه گفت دیگه فایده ندارد و به قول معروف آفتابه خرج لحیمه
برای خرید تلویزیون بعدی تصمیم گرفتم از برندهای ایرانی استفاده کنم ، بعد از بررسی و مقایسه محصولات ایرانی یه دستگاه مشابه تلویزیون قبلیم از یه شرکت ایرانی خریدم ، تازه خیلی هم ارزانتر
الان دقیقاً یکسال میشه که داریم ازش استفاده میکنیم و اتفاقاً از لحاظ کیفیت هیچ فرقی هم با تلویزیون قبلی نداره
من واقعاً نمی‌دونم چرا برای اکثر ایرانیها : مرغ همسایه غازه !!!
Iran (Islamic Republic of)
تولید کننده
۲۲:۵۴ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
نمیتونیم از تولید کننده داخلی حمایت کنیم با قوانین ضعیف ، ربا، رانت و اموزش و پرورش فقیر نمیشود تولید را حمایت کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چرا مسعولان فکری نمی کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
واردات دربرابر واردات واردات ال جی وسامسونگ دربرابر واردات نفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
حتما جنس خوب می زنه که بازار رو گرفته دستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
این یعنی خود تحریمی هر کشور با تجارتهایی که انجام میده پیشرفت میکنه چرا باید خودمون خودمونو تحریم کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
این یعنی خود تحریمی هر کشور با تجارتهایی که انجام میده پیشرفت میکنه چرا باید خودمون خودمونو تحریم کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۸:۰۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
بازار مثل تلویزیون میمونه پر سریالهای بی سر وته کره ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
فقط جنس کره جنوبی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۱۶:۵۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
خواهش میکنم واردات ازکره قطع نشه ولی چین قطع بشه. اکثرانلت کره ای می‌خرن تمام اجناس کره از ژاپن وکره وآمریکا سلام جلو زده و مت راستش زائرانی بدون کیفیت نمی‌خرند اون ماشین های مختلف سایپا وایران خودرو که هم گران و بی شتاب همش خراب شده و تعمیرکار باید ببری. کره گوشی. ماشین لوازم موبایل تبلت وهمه ملت‌ها و دقتکنیدتوفیلمعلی خارجی گوشی های طرف کره ای ست. فقط جنس می‌خواهیم کره ای بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
نبود مدیریت درست در کشور میشه کیفیت پایین بعضی محصولات داخلی وعدم نظارت بر تولید وعرضه کالا وعدم احترام به مصرف کننده ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
بسیجی
۱۵:۵۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
حمایت از کالای ایرانی و ممنوعیت کالای خارجی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چرا هر وقت تولید میخایم مثال بزنیم از ایران خودرو وسایپا حرف میزنیم، چرا از خودرو برقی جمشید اریا حرف نمیزنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
اگر برای ملت و مردم خیر نداشته باشد برای برخی از مابهتران که سود دارد.
Germany
K
۱۳:۰۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
جنس كره اي يعني كيفيت خوب و قيمت مناسب؛و اين يعني ارزش خريد بالا؛حمايت از كالاي ايراني هم يعني ايرانخرو و سايپا....
البته قيمت مناسب اجناس كره اي هم به لطف سقوط شكوهمند ريال ديگه قديمي شده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
جنس فقط ترک
United States of America
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
در شرایطی که کره جنوبی افسارش در دست آمریکا می باشد واراده ای از خود ندارد ،هرزمان آمریکا به اواجازه بدهد با کشور ما قرار داد می بندد وهروقت او بخواهد ازرياقرار دادهایش سر ف نظر می کند آیادراین شرایط این کشور لایق طرف معامله وقرا داد با ملت بزرگ ایران هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
حالا واقعا تمام تجهیزانت اینها وارد میشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
کاش خودرو هم میساخت این سامسونگ والجی!
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۰۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
سامسونگ الان داره خودرو های رنو رو مونتاژ میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
کاش خودرو هم میساخت این سامسونگ والجی!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
بازار خودرو نمونه بارز تلاش برای حمایت از کالای ایرانی‌هست
هر‌روز بی کیفیت ترهر روز گرون تر
تازگیا هر رزو هم کوچولوتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
اول بعد از شروع تحریمها یکی از شرکتها سامانه ثبت فروش محصولات خود را به صورت پیش فروش به سبک و سیاق خودروسازان متقلب راه اندازی کرد. پس نباید از مردم اتتظار داشت به دنبال کالای ایرانی باشند زمانی من دنبال کالای ایرانی میروم که بدانم برای خریدم ارزش قائلند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
واقعا اجناس کره ای با کیفیت هستن
-
زنبور
۰۹:۱۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
اگه واقعا دلیل می خواید یه نگاه به بازار خودرو بندازید. عاقبت حمایت از خوردوهای ایرانی مگر بجز پایین اومدن کیفیت، قیمت گرون تر و کشته بیشتر تو هر سال نسبت به سال قبل بوده؟ اینم دلیل استقبال مردم از کالای کره ای. برای مردم ارزش قائل باشید.
Iran (Islamic Republic of)
Abc
۰۸:۴۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چون کره تنها کشوری است که حاضر شده محصولاتش را در ایران بفروشد و اگر این دو شرکت نبودند باید لوازم خانگی و الکترونیکی داخلی را با کیفیت 100 سال پیش و قیمت چند برابری بازار های روز بین المللی می خریدیم مانند خودرو. پس کار اشتباهی انجام نداده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
دقیقا درست می فرمایید
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۳:۴۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
باید قبول کنیم کره ای ها خیلی کار میکنن و با وجدانم کار میکنن و مردمم کشورشونم خیلی فهیم هستن و فقط از تولیدات کشور خودشون استفاده می کنن این میشه یک ترکیب خوب که کالاشون همه جای دنیا خواهان داره حالا ما این خصیصه های بارز تو کشور نداریم هم وجدان کاری و تلاش زیا د و و هم عدم حمایت از کالای ایرانی والا کره از اول که محصولاتش اینقدر باکیفیت نبوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
سید 13:42 کره هم صنایع خودروسازی رو بعد از ایران شروع کرد. 15 سال واردات ماشین ممنوع بود مثل ایران؛ هر ماشینی که خوده کرده میزدن مردم کره میخریدن اما بعد از 15 سال واردات رو با عوارض صفر آزاد کردن و بازار رقابتی شد. در حالی که ماشینای خودشون هیوندای و کیا توان رقابت پیدا کرده بودن. تو اون 15 سال واقعا پیشرفت کرده بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
بابااگه اینهاهم نباشند که شرکتهای داخلی مثل خودروسازهاخون مردم رامیمکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
اساساً بفرمایید مسئولین به چه کسی باج نمی دهند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
چون خودشان دارند جیب‌ها را پر می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
به چند دلیل ۱ برگشت مقداری ازپول فروش نفت ۲ شرکت دیگه حاضر نیست ۳ قیمت ۴ ... ۵ ژن ها خوب ۶
آخرین اخبار