به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری افزود: اگر چه در پیش بینی بودجه ۹۸، بودجه استانهای کشور به طور میانگین ۱۱ درصد کاهش داشته، اما این رقم برای چهارمحال و بختیاری نه تنها کاهش نیافته بلکه چیزی معادل و یا بیشتر از آن نیز افزایش داشته است.
وی افزود: بودجه استان در بخش توسعه راهها و زیرساختهای حمل و نقل از جمله پروژه راههای شهرکرد، بروجن، لردگان، و شهرکرد، شلمرار، ناغان، و همچنین کمربندی شهرکرد، طرحهای انتقال آب از جمله بن، شهرکرد، بروجن، فاضلاب، و بهداشت و درمان رشد قابل توجهی دارد.
عباسی با بیان اینکه این افزایش بودجه حاصل تعامل سازنده با نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری است، از مدیران مربوطه خواست: در زمان نهایی شدن تنظیم بودجه، دفاع و چانه زنی خوبی برای تحقق آن داشته باشند.
وی همچنین بر جذب به موقع بودجه ۹۷ از سوی دستگاههای اجرایی استان تأکید و اضافه کرد: مدیرانی که در جذب بودجه عملکرد ضعیفی داشته باشند معرفی و بودجه آن دستگاه به دیگر دستگاههای فعال تخصیص داده میشود.
نماینده مردم شهرستانهای اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: امسال برای پروژههای استانی بویژه در زمینه راه، اعتبارات خوبی با افزایش قابل توجه برای چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شده است.
علی کاظمی افزود: پیگیریها در خصوص بودجه سال ۹۸ نیز به موقع صورت گرفت و خبرهای خوبی را در این زمینه برای بخشهای کشاورزی و امور عشایر استان خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه تحریم نفت ممکن است درآمدهای کشور را با چالش جدی مواجه کند اظهار داشت: از همین رو نباید به اعتبارات بخش دولتی اکتفا کرد بلکه با فراهم کردن زمینهای برای جذب پولهای سرگردان مردم، طرحها و پروژههای اقتصادی کشور پیگیری شود.
کاظمی در مورد پولهایی که صرف خرید سکه و ارز شده است گفت: در ماههای اخیر پولهای هنگفتی به سمت بازار طلا، سکه و دلار سوق داده شد که باید این سرمایه را به چرخه اقتصادی کشور بازگرداند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به توزیع ۷۲.۶ درصدی اعتبارات هزینهای ۹۷ استان، نسبت به ناتوانی برخی دستگاهها در جذب اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای ابراز نگرانی کرد.
طهمورث الیاسی به مدیران استانی توصیه کرد: جذب اعتبارات به روزهای پایانی موکول نشود.
وی با بیان اینکه از ۴۳۰ میلیارد ریال اعتبارات استانی تاکنون ۴۰ میلیارد ریال جذب شده گفت: انتظار میرود دستگاهها اهتمام بیشتری در جذب این اعتبارات به کار گیرند.
الیاسی با اشاره به تحقق ۱۰۱ درصدی کسب درآمدهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طی ۸ ماهه اول امسال، یک هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال مالیات در استان جمع آوری شده که عملکرد خوبی در این حوزه به شمار میرود.
در این نشست همچنین کلیات طرح جامع سلامت استان به تصویب رسید که پس از اصلاحیههای لازم، ظرف ۱۰ روز آینده به مرحله اجرا گذاشته میشود.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با ارائه توضیحاتی پیرامون تدوین این طرح گفت: با اجرای این طرح، تلاش میشود ۳ تا ۵ درصد از مرگ و میرها در استان کاهش و الگوی سبک زندگی و تغذیه مردم ارتقا یابد.
علی احمدی، مشارکت مردم و دستگاههای اجرایی را لازمه پیشبرد هر چه بهتر این برنامه بیان کرد و افزود: اجرای این طرح منجر به تحول بزرگی در بخش سلامت مردم استان خواهد شد.
انتهای پیام/ش