لوبیا قرمز سرشار از اسید آمینه است که در ساخت پروتئین نقش دارد؛ پروتئین به ساختار سلولها و تنظیم آنها کمک میکند و در کارکرد بافتها و اندامها نقش دارد، بررسی اطلاعات ژنتیکی دیانای نشان میدهد که پروتئین به شکلگیری ملکولهای تازه هم کمک میکند.
لوبیا قرمز به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند و فعالیت رودهها را منظم میکند زیرا میزان خوبی فیبر رژیمی دارد.
همچنین سلامت روده را با بهبود کارکرد انسدادی افزایش میدهد و میزان باکتریهای سالم که از بیماریهای روده پیشگیری میکنند را بالا میبرد.
بر اساس پژوهشها مصرف روزانه لوبیا قرمز خطر سکته، حمله قلبی و دیگر بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهد. نوع خاصی از فیبر رژیمی که در لوبیا قرمز هست هم کلسترول بد LDL را کاهش و کلسرول خوب HDL را افزایش میدهد.
انتهای پیام/