به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به سیاستهای راهبردی - عملیاتی سند توسعه پایدار استان، اصلیترین رسالت مجموعه مدیریتی کلان کرمانشاه را کاهش بیکاری با کمک نظریههای علمی دانشگاهیان و الگوهای موفق جهان و کشور اعلام کرد.
وی توسعه را مقولهای چند بعُدی دانست که با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان سیاست گذاری در این زمینه آن را چند برابر پیچیدهتر کرده است.
وی با بیان اینکه توسعه بدون مشارکت نخبگان جامعه و اقشار مختلف مردم امکان پذیر نیست، افزود: خوشبختانه تجربههای موفق و شکست خورده برای الگوبرداری و سیاستگذاری توسعه استان به راحتی در دسترس است.
وی در ادامه یکی از مبانی مشترک همه الگوهای موفق توسعه و رشد اقتصادی در جهان را توجه جدی به پرورش نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی عنوان کرد و افزود: کاهش بیکاری و تورم موضوع کلید حل بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی استان است.
حاتمی همچنین مقوله اعتماد دولت و مردم را یکی از مهمترین موضوعات توسعه خواند و اظهار داشت: برای جلب اعتماد مردم به دولت در سند توسعه استان؛ راه اندازی چند برنامه تسهیل گر مراودات در راستای فرآیند الکترونیکی کردن خدمات دولت در کنار بهاء دادن به تشکلهای محلی، اجتماعی و راه اندازی تشکلهای بخش خصوصی توجه شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با بیان اینکه کاهش فشار بر محیط زیست کرمانشاه یکی از محورهای جدی توسعه استان است، گفت: یرای توسعه کرمانشاه پنج محور اصلی دیده شده است.
حاتمی بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء هوشمند توانمندسازی را بر مبنای نظریه کار سخت هوشمند یکی از این محورها ذکر کرد و افزود: استان کرمانشاه در فضای کسب و کار در رتبههای آخر کشور است که یکی از دلایل آن عدم جسارت و ریسک پذیری مدیران در انجام کارهاست که درصددیم با راه اندازی نظام اکترونیکی و مانیتورینگ آن را در استان ارتقاء دهیم.
وی ایجاد زیرساختهای قانونی و حقوقی، رشد سرمایه گذاری، توانمند سازی نیروی انسانی و ارتقاء مشارکت آنها، توجه به مقوله تجارت و روابط خارجی از دیگر محورهای توسعهای استان بر شمرد.
حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود حمایت از بخش تولید و فعال کردن واحدهای اقتصادی راکد را یکی دیگر از مهمترین ماموریتها و محورهای توسعه استان اعلام کرد که در اولویت مجموعه مدیریت اقتصادی استان برای کاهش بیکاری است.
وی در ادامه توجه به مزیت اقتصادی استان مانند پتانسیل خوب کشاورزی، داشتن آب و خاک مناسب و کافی، گردشگری و میراث فرهنگی خوب، معادن و مرز مشترک با یک کشور خارجی برای تجارت را در کنار خلق مزیتهای جدید اقتصادی استان را از دیگر شاخصهای توسعه استان در سند توسعه کرمانشاه نام برد.
حاتمی توجه به مشاغل خرد اقتصادی مردم را از دیگر محورهای مهم اقتصادی برنامه توسعه استان برشمرد و اظهار داشت: در سند توسعه توانمندسازی اقشار مختلف جامعه توجه میشود.
این مقام مسئول در پایان بیان داشت: سند توسعه استان کرمانشاه در مرحل پایانی است و بزودی جزئیات کامل هر یک از محورهای توسعه اقتصادی استان اطلاع رسانی میشود.
انتهای پیام/د