به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،رضا پورفلاح مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه ۱۵۰ واحد سورتینگ درجه بندی و بسته بندی میوه مرکبات در شهرستان ساری فعالیت دارند، گفت: از این تعداد، ۱۲۰ واحد دارای مجوز و ۳۰ واحد بدون مجوز هستند که بیشتر به صورت زیرپلهای و داخل باغی فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه همه واحدهای سورتینگ دارای انبار فنی ذخیره میوه مرکبات هستند و با احتساب انبارهای فنی بدون واحدهای سورت، ۲۰۰ انبار در این شهرستان در ذخیره سازی مرکبات فعال هستند، ادامه داد: ظرفیت اسمی این واحدها ۹۰۰ هزار تن در سال است که علاوه بر سورت و بسته بندی مرکبات، اقدام به انبارداری هم میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه این شهرستان دارای ۲۱ هزار هکتار باغ مرکبات است، گفت: ۹ هزار هکتار از باغهای مرکبات این شهرستان به نارنگی، ۱۱.۸ هزار هکتار به پرتقال و ۲۰۰ هکتار به سایر ارقام مرکبات مانند لیمو و نارنج اختصاص دارد.
پورفلاح پیش بینی کرد: امسال ۴۱۰ هزار تن مرکبات از باغهای این شهرستان برداشت میشود که تاکنون ۷۵ درصد آن برداشت شده است.
وی با اشاره به اختصاص ۵۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی شهرستان ساری در سال جاری، گفت: تاکنون ۴۹ میلیارد ریال معادل ۸۴ درصد از این اعتبارات جذب شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: ۲۳۷ متقاضی برای دریافت تسهیلات ماشین آلات کشاورزی به بانک عامل معرفی شدند که تاکنون ۹۹ نفر از آنان موفق به دریافت تسهیلات شده و پرونده دریافت تسهیلات خرید ماشین آلات بخش مکانیزاسیون کشاورزی برای سایر متقاضیان در مراحل پیگیری بانک و نوبت پرداخت قرار دارد.
پورفلاح با بیان اینکه توسعه مکانیزاسیون و ماشین آلات کشاورزی با رشد قابل توجهی رو به رو بوده است، گفت: مکانیزاسیون کشاورزی با هدف افزایش تولید، کاهش هزینه ها، کاهش سختی کار کشاورزی و افزایش جذابیت آن، افزایش بهره وری نیروهای کارگری، افزایش کیفیت زراعت و امکان انجام آن در کمترین مدت زمان و انجام بموقع عملیات کشاورزی در دستور کار است.
وی افزود: سال گذشته کشاورزان ساروی موفق به دریافت ۸۴ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی شدند.
انتهای پیام/آ