به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی بختیار نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی امروز در نشست با نمایندگان کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان اصفهان اظهار کرد: تغییر رویکرد کانون را از نمایندگان مردم طوری مطالبهگری کنید که این مشکلات حل شوند و این موضوعات وجود نداشته باشند، نمایندگان مردم باید برای حل مسائل کشور و استان تصمیم درست بگیرند و سیاستگذاری درست انجام دهند.
وی با بیان اینکه با تصویب همسانسازی حقوق بودجه مورد نیاز آن حتماً تخصیص داده میشود، افزود: اگر سازوکار بودجه را درست طراحی کنیم حتماً کارها انجام میشود اما اگر سرخود تصمیم بگیریم کاری انجام نمیشود، نقش اصلی را در کمیسیون تلفیق برنامه ششم داشتم اما نمایندگان در تلفیق بودجه و در مجلس کمک نکردند اگر امروز بدهیهای سازمان تأمین اجتماعی 180 هزار میلیارد تومان است نمایندگان مجلس باید کمک کنند تا مسأله را حل کنیم.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی افزود : نمایندگان هر چه میخواهند در مجلس و کمیسیونها راجع به مسائل سیاسی حرف بزنند اما در استان که آمدید برای آبادانی ، توسعه و پیشرفت استان تلاش کنید.
وی با اشاره به تصمیماتی در مجلس که فشار مالیاتی در استان اصفهان را برداشته است ، تصریح کرد : اوایل نمایندگی پول خرید تضمینی گندم پرداخت نشده بود اما از سال 96 و 97 که بودجه خرید تضمینی گندم را تصویب کردیم هر موقع که دولت تخصیص نداد از دولت مطالبه و اعمال ماده 236 میکنیم و برای قوه قضاییه ارسال میشود.
رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی گفت : کمیسیون انرژی هر موقع که دولت پول عوارض روستایی را پرداخت نکرد با اعمال ماده 236 و برای قوه قضاییه در سال گذشته فرستاده شد و امروز تمام پول برق روستاییها پرداخت شده است.
وی تأکید کرد: بودجه را باید نمایندگان تصویب کنند، بودجه نمیگذاریم و بعد تذکر میدهیم تا مردم خوششان بیاید! باید فراتر از اختیارات خودمان تلاش کنیم، مردم ما را انتخاب کردند که مشکلات آنها را حل کنیم نه اینکه توپ را به زمین مردم بیاندازیم.
بختیار گفت: در زمینه همسانسازی حقوق از نمایندگان مطالبه کنید و بنده هم به عنوان یکی از نمایندگان مردم وظیفه دارم این موضوع را دنبال کنم تا بتوانیم منابع را در بودجه پیشبینی کنیم، اهداف ما از بین رفتن بیعدالتیها است واقعاً بیانصافی که یک بازنشسته 1.5 میلیون تومان حقوق بگیرد، در بودجه سال 98 باید منابع مناسب را در بودجه بگذاریم.
وی درزمینه اعتراض بازنشستگان به عملکرد مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور تصریح کرد: مدیریت شرکتهای که بنگاههای تأمین اقتصادی را در دست دارند باید منابع درآمدی را به منابعی با ارزش افزوده بیشتری تبدیل کنند، ستاد اجرایی فرمان امام شخص کاردانی را به خدمت گرفت و این شخص منابع درآمدی را به سمت تولید نفت از میادین مشترک ایران و عراق در میدان آزادگان انتقال داده است، و امروز از این میدان، روزانه صد هزار بشکه نفت تولید میکند که 50 درصد آن متعلق به این نهاد است.
رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر امروز شستا منابع درآمدی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره) داشت آیا نگران این بود که چطور حقوق کارکنان و بازنشستگان را بدهد؟ مدیری که به عنوان مدیر شستا تعیین شده مدیریت اقتصادی خوبی ندارد، چرا باید اداره یک بنگاه اقتصادی بزرگ مثل شستا در اختیار چنین آدمی باشد؟ سابقه و پیشینه این آدم را باید دید، هرروز با این نوع مدیریتها شرایط شستا بدتر میشود و شرایط سازمان تأمین اجتماعی نیز بدتر خواهد شد.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده با وزیر رفاه و تأمین اجتماعی گفت: چرا بنگاه اقتصادی و صندوقها را از بین بردیم؟ در این جلسه مطرح شد که اگر میخواهد سازمان آباد شود مدیری توانمند که بتواند شستا را مدیریت کند، منصوب شود و در این صورت شرایط به قبل برمیگردد و ثبات حاکم میشود و بازنشستگان باید مطالبه کنند و مدیران توانمندی در کشور هستند که بتوانند شستا را مدیریت کنند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دغدغه بازنشستگان درباره افزایش حقوق 20 درصدی افزود: این دغدغه نمایندگان نیز است، همه مردم امروز با سختی زندگی میکنند، ارز سه برابر شده اما حقوق میخواهد 20 درصد افزایش یابد؛ با نطق کردن نماینده مسأله حل نمیشود و مسائل استان و مردمی حلشدنی است.
وی با اشاره به وامهای خرد، تصریح کرد: مردم مواجه با وامهایی بودند که بازپرداخت آن چند برابر شده بود، قانونی تصویب شد که وامهای خرد بدون سود و جرائم تسویه شود و هنگامی که رئیس بانک مرکزی اجرا نکرد به مجلس احضار شد و با قرار دادن 10 هزار میلیارد تومان، 150 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی به شبکه بانکی برگشت و مجلس با این ابتکارات توانست سر و سامانی به بانکها بدهد.
بختیار در زمینه درمان و بیمارستان میلاد و زیرساختهای تأمین اجتماعی استان، گفت: زیرساختهای تأمین اجتماعی استان را میتوان فعال کرد و یکی از این زیرساختها، بیمارستان آیتالله گلپایگانی برای غرب استان است و هیأت امنا آن را باید در اختیار سازمان تأمین اجتماعی بدهد، یک بیمارستان آماده داریم که میتوان یک مسیر ده ساله را کوتاه کرد و بیمارستان میلاد نیز باید ساخته شود.
وی اشاره به ارائه نکردن خدمت به افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی در برخی بیمارستانها و مراکز درمانی استان اصفهان ، ادامه داد: برای ارائه خدمت به این افراد رایزنی شده است، باید بیمارستان آیت اله گلپایگانی را برای غرب استان تجهیز کنیم و بتوانیم خدمات به افراد تحت پوشش در کل استان بدهیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در زمینه راهاندازی بخش قلب در غرب استان گفت: برای درمان بیماران قلبی تا راهاندازی این بخش باید کاری انجام شود و باید اقتصاد آن که پایه کار بیمارستانی است، در نظر گرفته شود.
وی در خاتمه از پیگیری موضوع تجمیع بیمهها، تجدیدنظر در طرح تحول سلامت، واریز نشدن سهم درمان به صندوق دولت در بودجه 98 خبر داد.
انتهای پیام/م