حجت الاسلام فلطمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی مه ولات درگفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد گفت: در این جشنواره مشخصات هر غذا و فوایدش از حیث
طب اسلامی و طب امروز تهیه شد و در محل میز خانواده خودشان نصب شد.
وی افزود: در این برنامه داورانی از
اداره فنی و حرفه و مرکز بهداشت شهرستان به همراه رئیس شبکه بهداشت و درمان مه ولات حضور داشتند و فعالیتهای خانواده روحانیون را داوری نمودند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه ملاکهای پیشنهادی برای امتیاز دهی و انتخاب غذاهای برتر مواردی از قبیل: خوشمزه بودن، فواید جسمی و روحی، عدم احتیاج به زمان زیاد برای طبخ، تهیه غذا با کمترین هزینه، عدم استفاده از افزودنی ها، کیفیت تزئین غذا بوده است، گفت: در این برنامه به خانواده ۴ نفر از روحانیون هدایایی تقدیم شد.
وی با بیان اینکه در این جشنواره کارگاه طب اسلامی و اثرات غذا بر اخلاق برگزارشد، خاطر نشان کرد: این برنامه به همت اداره تبلیغات اسلامی و مشارکت حوزه علمیه خواهران، مدیریت آموزش و پرورش، مدیریت شبکه بهداشت و درمان و اداره فنی و حرفهای شهرستان مه ولات در اردوگاه مهنه برگزار شد.
انتهای پیام// م. م
جشنواره طبخ غذای خانگی و محلی در مه ولات برگزار شد