رنجبر گفت: ساختار دانشگاه آزاد قدیمی است، ساختار آموزش محور دانشگاه آزاد تغییر پیدا کند،کلیت تغییر ساختار تدوین شده است.
 
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد در نشست خبری این دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش که صبح امروز در ساختمان فرهیختگان برگزار شد با اشاره به فعالیت دانشگاه آزاد در آموزش کشور گفت: ۳۸ درصد آموزش عالی در دانشگاه آزاد است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد با اشاره به شعار هفته پژوهش اظهار کرد: شعار این هفته پژوهش هدفمند فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی است و امروز روز پژوهش فناوری مدرسه و دانشگاه است و به همین ترتیب روزهای دیگر هم نامگذاری شده‌اند.

وی با بیان اینکه امیدوارم فقط در حد شعار عمل نکنیم، گفت: ما به این باور هستیم که باید به صورت عملیاتی پیش برویم و این کار شروع شده است و به دنبال هدفمند کردن پژوهش و حضور دانشگاه ها در اقتصاد کشور هستیم.

رنجبر ادامه داد: پژوهش می‌تواندروی زندگی مردم اثر گذار باشد و به همین دلیل بحث‌های پژوهشی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

برگزاری برنامه‌های پژوهشی در سطح ملی 

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد درباره ستاد پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد ظهار کرد: ما برنامه هایی را در سطح واحدهای استانی و ملی انجام داده‌ایم و بخشنامه به تمام دانشگاه‌های استانی ابلاغ شده است.

وی با اشاره به برنامه تقدیر از پژوهشگران برتر، برگزاری و شرکت در نمایشگاه فناوران، برگزاری استارت آپ ها و رویدادهای فناورانه، برگزاری برنامه‌های پژوهشی در سطح مدارس سما و بسیاری برنامه‌ها دیگر از جمله برنامه‌های ما در هفته پژوهش است.
 

ساختار دانشگاه آزاد قدیمی و در جا زدن است

رنجبر به اشاره به تغییر ساختار دانشگاه آزاد بیان کرد: این ساختار قدیمی و درجا زدن است و اگر با همین صورت ادامه دهیم اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد و باید ساختار آموزش محور دانشگاه آزاد تغییر پیدا کند و اکنون کلیت تغییر ساختار تدوین شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد درباره ادغام ساختار دانشگاهی ادامه داد: اگر این اتفاق به سرانجام برسد می‌توانیم سرآمد دانشگاه‌های کشور باشیم، این برنامه از سالها پیش در مرکز تحقیقات استراتژیک آغاز شده بود و در دانشگاه آزاد به سرانجام خواهد رسید.

دانشگاه آزاد به دنبال الگوسازی پژوهشی است

وی با اشاره به الگوسازی پژوهشی اظهار کرد: ما به دنبال ایجاد الگوی پژوهشی در دانشگاه‌ها و مدارس هستیم، نگاه آموزشی به تحصیلات تکمیلی آفت است و بر همین اساس طرح الگوسازی آغاز شده است.

رنجبر درباره ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: به کمک طرح پژوهشی که به تازگی در دانشگاه آزاد آغاز شده است به دنبال حرکت به سمت حل مسائل هستیم و طرح پایش می‌تواند به عنوان اتاق فکری باشد که چالش‌های کشور را حل کند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد با اشاره به تفاهم نامه همکاری با کانون پتنت ایران اظهار کرد: این تفاهم نامه با هدف نوآوری و فناوری ۵ آذر ماه منفعت شده است و بحث ترویج و فرهگ‌سازی فناوری، جهت دهی به ثبت پنت‌های خلاق و ایجاد ساز و کارهایی برای تجاری سازی اختراعات از جمله اهداف این برنامه است.

وی ادامه داد: برای کمک به فناوران قرار شد که هریک از طرفین مبلغ ۳۰ میلیون تومان به مخترعان کمک کنند و این بحث می‌تواند قدمی موثر در راستای ثبت مقالات باشد.

رنجبر با اشاره به تفاهم نامه همکاری با معاونت بین الملل معاونت علمی اظهار کرد: برای بهره مندی از توان نخبگان ایرانی که در خارج از کشور هستند و همکاری با آنها این تفاهم نامه منعقد شده است و تمام محققان خارجی می‌توانند در واحدهای پیشران دانشگاه درس بخوانند و به آنها حقوق و مسکن داده می‌شود.

برگزاری اولین فن بازار سلامت دانشگاه آزاد با رونمایی از ۱۰۰ محصول

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد درباره فن بازار حوزه بهداشت و سلامت گفت: این اولین فن بازار ما در حوزه بهداشت و سلامت بود و بیش از ۱۰۹ محصول در آنجا به نمایش گذاشته شدند و گام‌های مهمی درحوزه تجاری سازی محصولات برداشته شد.

وی ضمن اشاره به مسابقات ربوکاپ آسیا گفت: با حضور کشورهای آسیایی و اروپایی این مسابقه برگزار شد و بیش از ۲۵۰ تیم از دانشگاه ها کشور و۳۶ تیم از ۱۵ کشور جهان در این مسابقه حضور داشتند.

رنجبر درباره مسابقات آساهیل گفت: اکنون دانشگاه آزاد در این مسابقات حضور دارد و برنامه های علمی متعددی در آنجا مورد بررسی قرار می‌گیرد، دانشگاه آزاد به عنوان سخنران اصلی آن مراسم درباره طرح پایش صحبت کردند.
 
معاون پژوهشی دانشگاه آزادبا اشاره به ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد گفت: به منظور ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری و بالابردن سطح فن آفرینان و تقویت پژوهش دانشگاه آزاد این جشنواره در سه شاخه هیئت علمی، دانشجویی و دانش آموزی در ۴ دی ماه برگزار می‌شود.

وی درباره نمایشگاه دستاوردهای فناورانه بیان کرد: این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشگاهیان را در معرض دید عموم قرار می‌دهد و از سوم دی ماه در نمایشگاه بین المللی تهران دستاوردهای دانشگاهی، استارت آپ‌ها و نمایش داده می‌شود.


رنجبر درباره گردهمایی معاونان پژوهشی گفت: در دی ماه گردهمایی برای معاونان پژوهشی برگزار می‌شود که در آن برنامه‌هایی برای توسعه فناوری ها و پژوهش در نظر گرفته شده است.

حمایت مالی و معنوی از پژوهشگران هدف باشگاه پژوهشگران

وی با اشاره به باشگاه پژوهشگران گفت: هدف این باشگاه حمایت مالی و معنوی از پژوهشگران است و به کمک این طرح به دنبال اشتغال‌زایی برای جوانان هستیم و آیین نامه ای برای تحت حمایت قرار دادن این پژوهشگران تدوین شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد درباره سراهای نوآوری آزاد اظهار کرد: پژوهشگران در سراهای نوآوری وجود دارند و صندوق پژوهش و فناوری مختص دانشگاه آزاد برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها تاسیس می‌شود.

رنجبر درباره اثرگذاری تحریم‌ها روی بحث‌های پژوهشی بیان کرد: به دور از هرگونه شعار بگویم که تحریم‌ها هیچ اثری روی مباحث پژوهشی و اختراعات نداشته‌اند و اکنون هیچ مشکل خاصی برای واردات محصولات نداریم و تمهیدات لازم برای این امر در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد ادامه داد: قابلیت‌های داخلی ایران بسیار خوب است و بی‌نیاز از خارجیان هستیم ما مشکلی نداریم و با وجود تحریم‌ها به سمت راه اندازی بسترهای پژوهشی حرکت می‌کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار