سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو سلامت پفک تولیدی با ذرت تراریخته دامی را بررسی و نتیجه را اعلام می‌کند.

سلامت و ایمنی پفک با ذرت تراریخته دامی در دست بررسی استکیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خبر تولید پفک با ذرت دامی تراریخته در دو کارخانه استان البرز گفت: بنابر گفته‌های دوستان ما در جهاد کشاورزی دوکارخانه تولید پفک از ذرت‌های تراریخته برای تولید محصول استفاده کرده‌اند.

جهانپور اظهار کرد: دوستان ما در جهاد کشاورزی دید اقتصادی داشتند و از منظر سلامت ایمنی موضوع را اعلام نکردند.

تولید پفک با ذرتی که نصف قیمت دارد

وی ادامه داد: مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به جنبه‌های مالی و اقتصادی در مورد استفاده از ذرت‌های تراریخته خوراک دام برای تولید محصول اشاره کرده‌‌اند زیرا ذرت خوراک دام با ارز ترجیحی اما ذرت مورد استفاده در صنایع غذایی با ارز نیمایی وارد می‌شوند که در این صورت ذرت مورد استفاده در صنایع غذایی 2 برابر خوراک دام قیمت خواهد داشت.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تأکید کرد:‌ ایمنی و سلامت پفک با ذرت دامی تراریخته در دست بررسی است و ظرف چند روز آینده تفاوت‌های احتمالی در مورد استفاده از ذرت دامی با ذرت مورد استفاده از صنایع غذایی اعلام می‌شود.

گفتنی است؛ بر اساس اعلام اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز دو کارخانه پفک اقدام به تولید محصول با ذرت تراریخته دامی کرده‌اند.
انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار