به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاهمجید یزدانپناه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، گفت : مباحث علمی، زیربنای نظام تعلیم و تربیت است و هفتهی پژوهش، نماد تفکر و علماندوزی است.
وی گفت: یکی از شاخصهای پویایی و حرکت جوامع امروزی به سوی آیندهی روشن، پژوهشگری و نشاط علمی است که در این مسیر، مجموعهی بزرگ آموزش و پرورش تمام تلاش خود را به کار گرفته تا همکاران فرهنگی و دانشآموزان عزیز، مطالبهگر باشند، ﺳﺆال داشته باشند و برای یافتن پاسخ به منابع و مراجع مختلف روی بیاورند و تحقیق و پژوهش را گسترش دهند.
وی با اشاره به اینکه هفتهی پژوهش، تلنگری برای همهی زمانهاست، افزود: باید همواره در آموزش و پرورش به دنبال علمپژوهی و تحقیق باشیم و روح تفکر علمی را در فعالیتهای خود، گسترش دهیم و تلاش کنیم دانشآموزانمان را در این راه قرار دهیم.
مجید یزدانپناه در ادامه، توجه ویژهی خداوند در قرآن کریم به مسئلهی تفکر، تدبر، تحقیق، پژوهش و علماندوزی را مطرح کرد و گفت: جایگاه مباحث علمی در قرآن و احادیث امامان معصوم، مورد عنایت ویژه بوده که این به ما نشان میدهد نزد پروردگار، ارزش و جایگاه علم و دانش چقدر بالاست.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، ضمن ابراز خرسندی از روحیهی بانشاط مجموعهی فرهنگیان و دانشآموزان استان در زمینهی تحقیق و پژوهش، عنوان کرد: همانطور که همه میدانیم، «یک ساعت تفکر، بهتر از هفتاد سال عبادت است»؛ پس باید به سمت و سویی پیش برویم تا با افزایش اطلاعات، سواد و علم خود در حوزهی کاری، حرفی برای گفتن داشته باشیم و بتوانیم در میادین جهانی، برای کشور عزیزمان افتخارآفرینی کنیم.
وی خاطر نشان کرد، بسیاری از بزرگان ادبیات، اخلاق و تعلیم و تربیت که امروزه نام و آوازهی آنان جهانی شده و همگان با آثار و افکارشان آشنا هستند، ادیبان و پژوهشگرانی بودند که سالها رنج و زحمت مطالعه، تحقیق و سفر را تحمل کردند و از آنجایی که کارها را به نیکی و به نحو احسن انجام دادند، نام و یادشان جاودانه شد.
این مقام ﻣﺴﺆول آموزش و پرورش، پژوهشگران حوزههای مختلف را انسانهای مفیدی دانست و افزود: ثمربخشی و فایدهی این افراد، اول برای خودشان و سپس برای اطرافیان و جامعه خواهد بود؛ زیرا تمام افرادی که مستقیم و غیر مستقیم با آنها ارتباط دارند، از نتیجهی پژوهش و تحقیقشان بهرهمند میشوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در بخش پایانی سخنان خود، آموختن را در هر دو مقولهی یاددهی و یادگیری، امری مقدس عنوان کرد و گفت: خداوند معلم اول است و در نخستین آیاتی که بر پیامبر اسلام نازل شد، ﺗﺄکید و عنایت ویژهی پروردگار به مقولهی علم و دانش مشخص است.
انتهای پیام/د