برای بررسی خواص شربت خار مریم و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص شربت خارمریم گفت: شربت خارمریم تاثیر چشمگیری در رفع مشکلات کبدی از جمله کبد چرب، دفع سنگ کلیه و کبد و بیماریهای پوستی از قبیل خارش، اگزما و پسوریازیس دارد.
عظمایی بیان کرد: شربت خارمریم به علت داشتن ویتامین های A، E، C و فلاونوئیدها خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها میشود.
بیشتر بخوانید: قویترین آنتیبیوتیکهای طبیعی برای فصل پاییز/ مؤثرترین راهکارهای طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
وی افزود: این شربت باعث رفع اختلالات کبدی، کلیوی و سندروم روده تحریک پذیر میشود. همچنینی سیلی مارین موجود در این شربت موجب خنثی شدن اثر الکل، کربن و سم آمینیا، تتراکلراید و غیره می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: سم زدایی از کبد، تاثیر چشمگیر در درمان دیابت، بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش وزن و تناسب اندام از دیگر خواص این شربت است.
عظمایی گفت: این شربت به علت دارا بودن کلسیم، منیزیم، منگنز و ویتامین D، موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت خارمریم دارای ویتامینهای A، B،C، E و املاح معدنی است، بنابراین پوست و مو را تقویت کرده و باعث طراوت و جوان سازی آن میشود. همچنین از بروز چین و چروک و پیری پوست جلوگیری میکند.
بیشتربخوانید: چگونه با بالا رفتن سن از پیری پوست جلوگیری کنیم؟
وی گفت: خواص دیگر این شربت شامل بهبود کارکرد دستگاه گوارش، تقویت بینایی و بهبود عملکرد مغز بوده که برای بیماران مبتلا به MS، آلزایمر و پارکینسون مفید است.
عظمایی گفت: گلوتاتیون موجود در این شربت خاصیت نیروبخشی داشته و از بروز ضعف جلوگیری میکند.
عظمایی افزود: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است.
-عرق خارمریم یک لیتر
-عرق کاسنی نیم لیتر
-عرق شاتره نیم لیتر
-گیاه خشک خارمریم 100 گرم
-عسل نیم کیلو
-عرقیجات را با هم ترکیب کرده و گیاه خارمریم نیم کوب شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 4 تا5 ساعت بماند.
-سپس آن را 10 دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم .
-هنگامی که حرارت متعادل شد آن را صاف کرده و عسل را اضافه می کنیم.
شربت را هم زده تا قوام بیاید سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.
4 تا 5 قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت آماده میل کردن است.
نکته: در صورت استفاده از این شربت در فصل تابستان می توان چند قطره آب لیمو ترش به آن اضافه کرد.
انتهای پیام/
همه ایرانیان خصوصا خانواده های
درگیر بیماری دیابت نوع یک که شامل صدها هزار خانواده میشوند منتظرند که به فضل خداوند متعال برای درمان قطعی دیابت نوع یک به زودی ازرنج مستمر طاقت فرسا نجات پیداکنند وهم هم کارآمدی نظام اسلامی و ایرانیان مسلمان خدادوست را به جهان معرفی کنند
لحظه منتظردریافت خبر درمان قطعی دیابت نوع یک هستیم
ان شاءالله که خداوند به حرمت مجاهدت شما عزیزان وخون شهدای کربلا شمارادر اسرع وقت موفق کند