وی با اشاره به آمایش دانشگاهی گفت: این برنامه باید موجب انجام دقیق برنامههای آموزشی شود و در دیگر برنامه آمایش آموزش عالی ۱۰ استان را انتخاب کردهایم و در این استانها آمایش هدفمند با همکاری سازمان برنامه بودجه انجام میشود تا با بررسی دقیق هر استان از ظرفیت های خود برای امور پژوهشی بهره ببرد.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برنامه های خوبی انجام گرفته است، گفت: آینده خوبی پیش روی مراکز دانشگاهی است و با همت اساتید دستاوردهای خوبی را در آینده خواهیم داشت.
منصور غلامی با بیان اینکه امسال رویکرد خوبی در برگزاری هفته پژوهش وجود دارد، گفت: اکنون به سمت تمرکز و شاخص کردن فعالیتهای فناورانه کاربردی رفتهایم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: در حال حاضر بستر مهمی برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است و حضور هزار و ۲۰۰ شرکت در مراکز رشد وزارت علوم بیش از ۴۲ هزار اشتغال پایدار را ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه رویکرد دانشگاهها و مراکز علمی به صورت حل مسئله است، بیان کرد: دانشگاهها میتوانند چالشهای کشور به خصوص در حوزه صنعت را برطرف کنند در شرایط تحریم قطعات اولیه و کمبود آنها سبب شده تا شرکتهای دانش بنیان داخلی اثرگذاری بهتری داشته باشند.
غلامی درباره نمایشگاه عرضه و تقاضا اظهار کرد: در هفته پژوهش این نمایشگاه برای اولین بار با هدف پیوند صنعت دانشگاه برگزار میشود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به پایاننامههای دانشجویی گفت: به دنبال این هستیم تا پایان نامهها را به سمت کاربردیتر شدن هدایت کنیم و آیین نامه ارتقای دانشگاهها هم اکنون تدوین شده و از امسال اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حمایت از پارکها بحث تأمین منابع مالی اهمیت بسیاری دارد، گفت: با همراهیهایی که از سوی سازمان برنامه بودجه داشتهایم لایحه پارکهای علم و فناوری افزایش پیدا میکند؛ همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی هم حمایتهای بسیاری را از ما میکند.
غلامی اظهار کرد: اکنون طرح مهارت آموزی دانش آموختگان اجرایی شده است و همانند سال گذشته پیش میرود.
انتهای پیام/