وی با بیان اینکه این مراکز وظیفه حمایت از طرحهای فناورانه را دارند، گفت: مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری از ایدههای برتر جوانان و همچنین فعالیتهایی که در قالب کارهای گروهی چون استارت آپها حمایت میکنند.
غلامی درباره طرحهای دانشگاهی ادامه داد: برنامههایی که در قالب صرفا علمی باشند در دانشگاهها و مراکز پژوهشی میروند و در آنجا حمایت میشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره تسهیلاتی که به برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی داده میشود، گفت: به طور کلی یک بحث جامع برای حمایت از صاحبان ایده وجود دارد و به دنبال این هستیم که حمایت از جوانان را در پارکهای علم و فناوری به مراکز رشد ببریم و از ظرفیت نیروی جوان در آنجا استفاده کنیم.
وی درباره حمایتها از جوانان برتر جشنواره خوارزمی بیان کرد: صندوقهای حمایت از پژوهشگران و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از جوانان و طرحهای آنان به وجود آمده است.
غلامی درباره اهداف برگزاری جشنوارههای علمی گفت: این جشنوارهها برای معرفی استعدادهای برتر و همچنین شناسایی آنان به جامعه برگزار میشود و اگر ایدههای کاربردی داشته باشند به بخش صنعت و نهادهای متولی که میتوانند ایدهها را تبدیل به محصول کنند معرفی میشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره همکاری وزارت علوم و وزارت صمت برای کاربردی کردن ایده جوانان اظهار کرد: پس از آن که جشنوارهای برگزار میشود افراد برتر به سمت دستگاههایی که میتوانند از آنها بهره ببرند معرفی میشوند و در همین راستا وظیفه وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از طرحها و کاربردی کردن آنها است.
انتهای پیام/