به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رنو شرکت خودروسازی فرانسوی است، که در زمینه طراحی، ساخت و توزیع کلاسهای مختلف خودرو، وسایل نقلیه تجاری، کامیون، تریلر، تراکتور، اتوریل، اتوبوس و خودروهای برقی فعالیت می کند. این شرکت در سال ۲۰۱۱ پس از گروه فولکسواگن و پژو سیتروئن بهعنوان سومین خودروساز اروپا شناخته شد.
تندر ۹۰ به عنوان یکی از محصولات شرکت رنو در سال ۱۳۸۶ توسط شرکت پارس خودرو وارد بازار ایران شد. پس از مدتی شرکت پارس خودرو خط تولید این خودرو را به ایران خودرو واگذار کرد.
ایمنی خودرو
ایمنی رنو ال ۹۰ یکی از ویژگیهای بارز این سری از خودروها است؛ به این صورت که با کسب ۳ ستاره ایمنی از ۵ ستاره جزو ایمنترین خودروهای داخلی کشورمان به شمار میرود. کارشناسان بر این باورند که قطعات داخلی تندر ۹۰ در هنگام تصادف فشرده میشوند و به صورتی طراحی شدهاند که ضربه را به خود جذب میکنند و آسیب کمتری به سرنشینان وارد میشود. مخزن سوخت نیز در کف خودرو و به دور از کمک فنرها قرار گرفته و اگر تصادف از عقب رخ بدهد احتمال سوراخ شدن آن بسیار کم است. ساختار لانه زنبوری داشبورد نیز که از پلی پرولین جذبکننده نیرو ساخته شده باعث میشود در زمان ضربه از جلو، آسیب کمتری به زانو وارد شود.
طبق آخرین گزارش ردهبندی کیفی خودروهای داخلی، تندر ۹۰ و پارس تندر موفق به دریافت ۳ ستاره و تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، ساندرو و تندر ۹۰ اتوماتیک نیز ۴ ستاره را دریافت کردهاند.
امکانات رفاهی
ازنظر جادار بودن همین بس که سه نفر با قد ۱۸۰ سانتی متر میتوانند به راحتی در صندلی عقب تندر ۹۰ بنشینند. صندوق عقب این خودرو نیز با ظرفیت ۵۱۰ لیتر برای هر خانودهای در سفرهای طولانی مناسب است. کلیه مراحل بدنه سازی، رنگ آمیزی، مونتاژ و تکمیل کاری تندر ۹۰ در خطوط مجهز تولید شرکت ایران خودرو انجام میپذیرد. بکارگیری اتوماسیون سطح بالا در خطوط تولید شرکت که بزرگترین و پیشرفتهترین خودروساز خاورمیانه است، بازدیدکنندگان و صنعتگران سراسر جهان را به شگفتی و تحسین وا میدارد.
تندر ۹۰ یکی از خودروهای کلاس B. و محبوب در اروپای شرقی، خاورمیانه و آسیا میباشد. تندر ۹۰ این محبوبیت را مرهون اتاق جادار و دلباز، سادگی و پرهیز از هرگونه پیچیدگی در بخش فنی و در نتیجه سهولت تعمیرات و خدمات پس از فروش قوی است.
مشخصات فنی
تندر ۹۰ از موتور ۱۶۰۰ سی سی با توان ۱۰۵ اسب بخار بهره میبرد که این میزان قدرت در این کلاس از خودروها قابل توجه است. این موتور دارای ۱۶ سوپاپ بوده و از سیستم سوخت رسانی انژکتوری الکترونیکی سود میبرد. این خودرو دارای ۵ دنده در مدل دستی و ۴ دنده در مدل اتومات میباشد. تندر ۹۰ دارای شاسی و ساختار بدنه بسیارمحکم است که ضربات وارده به اتاق رادر تصادفات به کلیه قسمتهای بدنه تقسیم کرده و از ورود مستقیم انرژی به سرنشینان جلوگیری میکند.
انتهای پیام/