به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، محمدی شهردار هشترود با اشاره به پروژههای شهرداری هشترود در سال ۹۷، گفت: آسفالتریزی محلات کم درآمد و محروم هشترود یکی از پروژههای مهم شهرداری هشترود بوده که علیرغم نوسانات ارزی نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان، آسفالتریزی در محلات هشترود انجام شده است.
وی ادامه داد: ارائهی قیر در فصل سرما جهت آسفالت ریزی یکی از عمده مشکلات شهرستانهای سردسیر استان است که این عامل باعث تعویق در آسفالتریزی در مناطق میشود.
وی با بیان اینکه هشترود شهری بدون استخر است، افزود: طی چهار سال گذشته پروژهی احداث استخر هشترود به پیمانکاری سپرده شد، ولی هنوز هم این پروژه به طور نیمه تمام باقی مانده است؛ به طوری که جوانان ما مجبور به استفاده از استخرهای مراغه و تبریز میشوند.
شهردار هشترود از راه اندازی بازارچهی سنگ فرش در هشترود خبر داد و گفت: فاز اول و دوم این بازارچه آغاز شده است و مردم نیز از اجرای کامل این طرح رضایت دارند.
وی با بیان اینکه دستور طرح ساماندهی رودخانهی هشترود به طول چهار کیلومتر را از وزیر کشور اخذ کردیم، گفت: طبق برآورد اولیه حدود ۱۲ میلیارد تومان برای ساماندهی چایکنار هشترود در نظر گرفته شده که موفق به اخذ اولین مصوبه آن شدیم. اگر اعتبار مدنظر تخصیص یابد، مسیرگشاییها و ساماندهی ضلع شمالی و جنوبی چایکنار هشترود به طول چهار کیلومتر گام بزرگی برای توسعه و تغییر چهرهی شهر هشترود خواهد شد.
وی یادآور شد: طرح ورودی اتوبان و دایر کردن مرکز رفاهی در آن، احداث مجتمع خدماتی و تجاری شهرداری در دست مطالعه است.
محمدی افزود: چندسالی میشود که فاصلاب شهری هشترود به رودخانه ریخته میشود که در اثر آن مشکلات زیست محیطی به وجود آمده است، طبق هماهنگیهای انجام شده با آب و فاضلاب، لایروبی چهار کیلومتری کانالها از سوی این اداره کل انجام و مابقی مسیر رودخانه نیز توسط شهرداری به طور کامل لایروبی میشود.
وی ساماندهی مبلمان شهری و ورودیهای شهر هشترود را جزو برنامههای اولویت شهرداری هشترود عنوان کرد و گفت: میدانها و نورپردازی و آبنماهای این شهرستان در وضعیت بدی قرار دارد که امسال تمامی این موارد ساماندهی میشوند.
وی بیان کرد: شهردار نباید تنها منوط به شهر باشد بلکه با ارائه طرحهای بزرگ و با مشارکت و هماهنگی شورا و فرماندار به دنبال نتیجه گیری و عملیاتی کردن طرحهای موثر در راستای توسعه شهر تلاش کند.
شهردار هشترود خاطرنشان کرد: طی ۱۵ ماه گذشته حق و حقوق کارگران، بخش خصوصی و پیمانکاران شهرداری هشترود به طور کامل پرداخت شده، به طوری که حتی حقوق ماه آتی کارکنان شهرداری نیز برای پرداخت آماده است.
وی با بیان اینکه ۵۳ نفر به صورت اداری و ۲۳ نفر در بخش خدماتی شهرداری هشترود خدمت میکنند، افزود: در حال حاضر مشکل مالی برای تامین هزینهها و حقوق جاری شهرداری هشترود وجود ندارد، برآورد ماهانهی مجموع هزینهی جاری و پرداختی شهرداری به کارکنان حدود ۲۰۰ میلیون تومان است.
محمدی از بدهی چهار میلیارد تومانی ادارات هشترود به شهرداری این شهرستان خبر داد و گفت: دستگاههای اداری حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیارد تومان دانشگاه پیام نور از محل عوارض و ۴۸۰ میلیون تومان شبکه بهداشت و ۳۰۰ میلیون تومان اداره کار و ... به شهرداری هشترود بدهی دارند.
وی با بیان اینکه متاسفانه فرهنگ پرداخت عوارض در میان مردم در هشترود نهادینه نشده است، گفت: اگر مردم عوارض و حق و حقوق شهرداری را به موقع پرداخت کنند، شهرداری با مشکل مالی مواجه نمیشود.
شهردار هشترود با بیان اینکه ثبات مدیریتی در شهرداریها وجود ندارد، ادامه داد: تازمانی که ناهماهنگیها در بین دستگاهها وجود دارد، مشکلات هشترود حل نمیشود.
انتهای پیام/ش