به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه بازدید وزیر راه وشهرسازی از بازارگاه الکترونیکی حمل ونقل جاده ای پین در سومین نمایشگاه حمل ونقل و صنایع وابسته وزارت راه وشهرسازی علی اکبر کرمی مدیرعامل با بیان اینکه هدف از تاسیس این بازارگاه الکترونیکی کمک به تسهیل امور صنعت حمل و نقل و شفاف سازی امور است گفت: پلتفرم آی پین بستر مناسبی برای فعالیت صاحبان بار، کارخانجات، شرکتهای حمل ونقل و رانندگان است.
وی ادامه داد: این سامانه هوشمند اتوماسیون ترابری ویژه مدیریت ترابری کارخانجات و صنایع سبک و سنگین را باقابلیت های رهگیری آنلاین بار، نرخ گذاری حمل، فراخوانی گسترده ناوگان حمل بار، تعامل با شرکتهای حمل ونقل و کنترل و نظارت بر چرخه تامین مواد اولیه و توزیع محصولات تولیدی تدارک دیده و در اختیار تولیدکنندگان و بازرگانان و مدیران صنایع قرار داده است.
وی ادامه داد: سعی خواهیم کرد حملونقل با کرایه عادلانه، سریع و مطمئن را برای رانندگان ایجاد کنیم.
کرمی با بیان اینکه نزدیک به ۲۰ هزار راننده در سامانه حضور دارند گفت: روزانه صدها راننده به سامانه اضافه واز ارائه تسهیلات ویژه به رانندگان حوزه حمل بار بهره مند می شوند.
کرمی تصریح کرد: اعلان بار هوشمند مرتبط با نوع خودرو و بارگیر، دوسر بار بودن و چندسربار بودن بارها، کرایه های عادلانه، عدم معطلی در مبادی بار، بیمه بدنه و شخص ثالث با اقساط یکساله و تخفیف تا چهل درصدی از مهم ترین مزیت های این بازارگاه الکترونیکی برای رانندگان است.
مدیر عامل آی پین تاکید کرد: شرکتهای حمل و نقل را در جهت حفظ موقعیت شغلی و آینده کاری آنها تدارک دیده است که مزایایی از قبیل مدیریت و کنترل ناوگان ملکی، استیجاری و پیمانی، مدیریت بارها، فراخوانی ناوگان گسترده آی پین و ... را دارا است.
کرمی درباره سرمایه گذاری در این حوزه، افزود: سرمایه گذاری در این صنعت بزرگ جذابیتها و مزیتهای فراوانی را داراست که تاکنون مبلغ سی میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
وی بیان کرد: هدفگذاری میان مدت برای بارگیری روزانه 2500 سرویس شهری و جاده ای بر روی سامانه آغاز شده و به خاطر جذابیت زیاد سرمایه گذاری در این شرکت، با علاقمندی و پیشنهادهای سرمایه گذاران بزرگ و هلدینگهای صنعتی روبرو هستیم.
انتهای پیام/