به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوجه لاری یک نوع متفاوت از کباب کردن گوشت جوجه است، در این مدل استخوانهای مرغ را جدا نمیکنند بلکه مرغ را با ماست مخلوط میکنند و سپس آن را به سیخ میزنند، این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری را به طور کامل یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه لاری
مرغ: یک عدد
ماست پر چرب: یک و نیم لیوان
تخم گشنیز: یک قاشق غذا خوری
فلفل سیاه یا قرمز: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذا خوری
روغ مایع یا زیتون: نصف لیوان
زعفران آب زده: یک قاشق غذا خوری
پیاز: دو عدد
لیمو ترش تازه: دو عدد
بیشتربخوانید: پیشنهادهای ویژه برای شام « یلدا»/ در طولانیترین شب سال چه بخوریم؟ +طرز تهیه
دستور تهیه جوجه لاری
۱- آماده کردن مرغ
مرغ را به صورت کامل میشوریم و آن را پاک میکنیم و پوستش را جدا میکنیم، سپس مرغ را به صورت قطعه قطعه تقسیم میکنیم و آن را درون یک ظرف میگذاریم تا آب مرغ برود، سپس تکههای مرغ را در ظرف مناسبی مانند سطل میریزیم و پیازها را به صورت خلالی برش میدهیم و در کنار لایههای مرغ میگذاریم. برای اینکه مزه مرغ بهتر شود دو عدد لیمو ترش را میآوریم و هر دو را از وسط نصف میکنیم، سپس آب تکههای لیمو را با دست میگیریم و درون ظرفی که مرغ در آن قرار دارد میریزیم، حالا نوبت به ماست میرسد، ماست پرچرب را میآوریم و درون ظرف مرغ میریزیم و آن را به هم میزنیم تا به صورت کامل مرغ و مواد موجود در آن مخلوط شوند. تخم گشنیزها را به صورت دستی خرد میکنیم و آنها را همراه با نمک و فلفل سیاه یا قرمز به داخل ظرف مرغ میریزیم، حالا نوبت به اضافه کردن روغن و زعفران آب زده میرسد، هر دو را داخل ظرف مرغ میریزیم و دوباره به صورت کامل مخلوط میکنیم، سپس درپوش ظرف را میگذاریم و آن را به مدت زمان ۶ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا مواد موجود به خوبی با مرغ ترکیب شوند و مزه مرغ را بهتر کنند.
۲- به سیخ زدن جوجه
یک منقل میآوریم (زغالی توصیه میشود) و آن را روشن میکنیم، سپس تکههای مرغ را یکی یکی به سیخ میزنیم (سعی کنید تیکههای که مثل هم هستند را بر روی یک سیخ بزنید تا مرغ به صورت یک دست برشته شود) و بر روی منقل قرار میدهیم، برا اینکه دو طرف مرغ یک دست برشته شود آنها را بر روی منقل زیر و رو میکنیم
۳- سرو جوجه لاری
یک قابلمه میآوریم و درون آن نان میگذاریم، بعد از اینکه جوجههای هر سیخ آماده شدند آنها را در قابلمه خالی میکنیم و همین کار را تا به پایان رسیدن سیخها انجام میدهیم تا جوجه کباب لاری ما سرد نشود. کار درست کردن جوجه لاری به پایان رسید و میتوانید آن را سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
نکات تهیه جوجه لاری
میتوانید در کنار سیخهای جوجه، فلفل، گرجه فرنگی و بادمجان را نیز به سیخ بزنید تا هم مزه کباب را خوشمزهتر کنند و هم بتوانید با آنها جوجه لاری خود را تزئین کنید.
زعفران آب زده دارای عطر زیادی میباشد و به همین دلیل میتواند باعث تغییر طعم مرغ شما بشود، اگر دوست ندارید طعم مرغ تغییر بکند میتوانید به جای زعفران آب زده از رنگ غذا استفاده کنید.
امیدوارم با استفاده از این مقاله بتوانید به راحتی دستور تهیه جوجه لاری را یاد بگیرید و هر وقت که خواستید آن را تهیه کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/