به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
در بارداری پنیر پاستوریزه نشده نخورید، پاستوریزاسیون به این معنی است که با فرایند گرما دادن به ماده غذایی تا درجه حرارتی مشخص عوامل بیماریزای موجود در ماده از بین برود؛ اغلب پنیرهایی که اکنون فروخته میشوند، تحت این فرایند قرار میگیرند، ولی بعضی از پنیرهای نرم هم وجود دارد که پاستوریزه نشدهاند و متأسفانه احتمال بسیار زیادی وجود دارد که این پنیرها حاوی لیستریا باشند و باز هم سلامت شما و جنینتان را تهدید میکند.
محققان طب سنتی معتقد هستند که با سرکه سیب میتوان زگیل را درمان کرد؛ سرکه سیب خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد؛ دو پیمانه سرکه سیب را با یک پیمانه از آب مخلوط کنید، با استفاده از یک پنبه تمیز این مخلوط را روی محل آسیب دیده بگذارید و روی آن را با باند یا چسب بپوشانید، این درمان آسان را چند هفته تکرار کنید، در عرض چند روز زگیل شروع به سیاه شدن میکند، به زودی پس از آن زگیلها از بین میروند و فقط یک جای کوچک از آنها باقی میماند که به تدریج ناپدید میشود.
برای درمان سردرد یک راه ساده، ارزان و طبیعی را معرفی میکنیم که به خلاص شدن از شر سردردهای شدید کمک کرده و سرعت اثر بخشی بالایی دارد؛ شما در این روش درمانی طبیعی به پوست یک موز و مقداری یخ نیاز دارید، چند تکه یخ را در قسمت انتهایی و در داخل پوست موز قرار داده و آن را با یک نوار ببندید تا یخ در بین پوست موز باقی بماند، حال پوست موز را روی پیشانی خود قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در مکان تاریکی استراحت کنید، یک حوله همراه خود داشته باشید تا به محض ذوب شدن یخ از آن استفاده کنید.
این روش بلافاصله سردرد شما را تسکین میدهد؛ در این روش درمانی سردرد به سرعت آرام میگیرد و علت اصلی آن به دلیل وجود پتاسیم بالای پوست موز است، اگر سردرد شما شدید بود و بعد از ۲۰۰ دقیقه درد را حس کردید میتوانید این روش را تکرار کنید.
چغندر به خروج سم از خون کمک شایانی میکند و نیترات طبیعی موجود در آن موجب راحتترشدن گردش خون و در نتیجه بهبود عملکرد مغز میشود؛ همچنین این گیاه توانایی انجام تمرینات سنگین را بالا میبرد و سطح عملکرد را بهبود میبخشد، میتوانید چغندر را بهصورت آبپز میل کنید یا به سالادهایتان مقداری چغندر اضافه کنید و ترکیبی بینظیر و خوشطعم ایجاد کنید.
زمانی که صحبت از طعم دادن به غذای نوزادان و کودکان میشود، اولین گزینههایی که به ذهن میآیند افزودن نمک و شکر هستند؛ اما چرا افزودن ادویهجات مفید کمتر به ذهن والدین میآیند؟گیاهان تازه یا خشک شده و ادویهجاتی که میتوانید به غذای نوزادتان اضافه کنید، تا حد زیادی به خودتان بستگی دارد، توصیه میکنیم همان ادویههایی که هنگام درست کردن غذا برای کودکان بزرگتر استفاده میکنید،بهکار گیرید.
استفاده از ادویهجات مفید راه خوبی برای طعم دادن به غذای کودک، بدون استفاده از نمک یا شکر است؛ توصیه میشود هیچوقت نمک یا شکر را به غذای نوزادتان اضافه نکنید، اما ادویههای مفید برای طعم بخشی به غذای نوزاد توصیه میشود.
مواد غذایی حاوی پروبیوتیک از مواد مفید برای پوست هستند؛ پروبیوتیکها، میکروارگانیسمهای طبیعی روده هستند که فعالیت ضد التهابی دارند و میتوانند در کاهش رادیکالهای آزاد که عامل بروز چین و چروکهای پوستی و پیری پوست هستند، موثر باشند؛ مواد غذایی حاوی پروبیوتیک در کشور ما اصولا در مواد لبنی یعنی ماست و شیر و پنیر پروبیوتیک وجود دارد که بهتر است آنها را در برنامه غذایی خود وارد کنید.
فیبر، پتاسیم و ویتامین C موجود در قارچ میتواند به سلامت قلب کمک فراوانی بکند؛ پتاسیم و سدیم به همراه یکدیگر نقش بسیار مهمی در تنظیم فشار خون دارند، مصرف قارچ که حاوی پتاسیم بالا و سدیم پایین است میتواند فشار خون افراد را کاهش دهد، علاوه بر این مصرف ۳ گرم بتاگلوکان در روز میتواند کلسترول خون را تا ۵ درصد کاهش دهد؛ زمانی که میخواهید قارچی را از فروشگاهها بخرید، سعی کنید محکم و خشک باشد، از خرید قارچهای خراب و نازک خودداری کنید، آن را در یخچال نگهداری کنید و تا زمان مصرف نشسته نگه دارید.
انتهای پیام/