به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورشغوره جوجهبادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. غورهای که در این خورش استفاده میشود، طعم ملس و خوشمزهای به آن میدهد. البته این غذا در استانهای دیگر هم طرفداران خاص خودش را دارد و تنها محدود به همدان نمیشود. خیلیها ترجیح میدهند این غذا را در تابستان که غوره تازه وارد بازار میشود، بپزند اما عدهای هم با نگهداری غوره، در سرکه یا آبنمک میتوانند این خورش را در سایر فصلها تهیه کنند.
بیشتربخوانید :۱۵ خوراکی که کالری آنها صفر است
مواد لازم: بهمنظور تهیه این خورش برای یک خانواده 5 نفره به 5 عدد سینه یا ران کوچک مرغ، 5 عدد بادمجان متوسط، 2 عدد پیاز، 5 عدد گوجهفرنگی، 250گرم غوره، روغن و رب، زردچوبه، فلفلسیاه، زنجبیل و پودر کاری به اندازه لازم نیاز داریم.
طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و خوب بشویید. سپس آنها را جداگانه سرخ کنید. ران یا سینهمرغ را هم ابتدا آبپز و پس از آن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز خردشده را تفت دهید، گوجه را رنده کنید و داخل پیاز بریزید و با هم مخلوط کنید. کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. درصورت کمرنگ بودن ترکیب، کمی به آن رب اضافه کنید تا ظاهر خوشرنگ و لعابی پیدا کند. سپس، بادمجان و مرغی را که از قبل سرخ کردهاید، به مخلوط پیازداغ و گوجه تفت دادهشده، اضافه کنید. داخل قابلمه تا جایی آب بریزید که روی مواد را بگیرد و بگذارید با حرارت به اصطلاح جا بیفتد. وقتی همه مواد کاملا پخت، یک ربع قبل از سرو غذا، غوره را هم به آن اضافه کنید. برای اینکه خورش طعم دلنشینی پیدا کند، مقداری آبنارنج به آن بیفزایید. اندازه آبنارنج به طبع شما بستگی دارد که چه مقدار بخواهید خورشتان ترش شود. در کنار آن هم میتوانید از ادویههایی چون فلفلسیاه، زنجبیل و پودر کاری استفاده کنید.
منبع: روزنامه فرهیختگان
انتهای پیام/