رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ادامه داد: مدیریت در بخشهای مراقبتهای ویژه، روشهای تشخیصی و آزمایشگاهی در مورد بیماران بدحال، اخلاق پزشکی و پزشکی قانونی، تصویربرداری پزشکی در بیماران بدحال و اقدامات مداخلهای و آموزش و پژوهش و مراقبتهای ویژه، همچنین علم مراقبتهای ویژه و آینده از جمله محورهای این کنگره است.
سوادکوهی گفت: ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که ۱۰۰ مورد آنها در کنگره ارائه میشود و ۱۴۵ سخنران از شهرهای مختلف و در رشتههایی همچون عفونی، ریه، نفرولوژی، رشتههای تخصصی و فوق تخصصی جراحی و قلب خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۸۰۰ تخت مراقبتهای ویژه در کشور داریم، گفت: در حال حاضر کمبود ۵۰ درصدی در این زمینه وجود دارد که البته این نسبت به کل تختهای داخل کشور و نه استاندارد کشورهایی همچون فرانسه است.
رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ضمن تشکر از علی بیداری، مدیرکل اداره آموزش مداوم وزارت بهداشت بیان کرد: رشته مراقبتهای ویژه، رشته جوانی است که از لحاظ علمی در این حوزه در منطقه در رتبه دوم قرار داریم و امیدواریم وزارت بهداشت کمکهای بیشتری را در این زمینه انجام دهد تا موفقیتهای بیشتری حاصل کنیم، البته تحریمها و شرایط اقتصادی موجود وضعیت نامساعدی را ایجاد کرده ولی ما سعی میکنیم بهترین خدمات را به مردم علیرغم این مشکلات ارائه دهیم.
انتهای پیام/