به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در افتتاحیه چهارمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران، اظهار کرد: پژوهشگاه فضایی ایران با ۱۲ دانشگاه برتر کشور به ارزش ۵۲ میلیارد ریال (پنج میلیارد و دویست میلیون تومان) همکاری دارد.
وی افزود: دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و امیرکبیر به ترتیب با ۵۳، ۵۲ و ۴۲ طرح به ارزش 1.4 و 1.2 میلیارد تومان و ۹۵۰ میلیون تومان بیشترین همکاری را با پژوهشگاه فضایی ایران دارند.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران تصریح کرد: در این قالب، ۱۱۷ استاد، ۱۸۰ دانشجو و حدود ۱۰۰ همکار پژوهشگاه فضایی نیز به عنوان ناظر با این مجموعه دانشگاهی همکاری داشتهاند.
صمیمی در خصوص برنامههای آتی پژوهشگاه تصریح کرد: چشمانداز پژوهشگاه فضایی ایران، تبدیل شدن به قطب توسعه فناوری فضایی و خدمات فضاپایه در کشور است که نیاز به ملزومات اساسی دارد.
وی ادامه داد: اولین لازمه تحقق این چشمانداز، داشتن یک بدنه تخصصی مجهز به علم روز و مجهز به اخلاق حرفهای در داخل پژوهشگاه و یک شبکه همکار توانمند در خارج از پژوهشگاه است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران رسالت این پژوهشگاه را مدیریت تحقیقات در بخش فضایی کشور خواند و گفت: در این چارچوب، اشراف به توانمندیهای موجود در بخش فضایی و کمک به توانمندسازی بازیگران این حوزه از وظایف پژوهشگاه است.
صمیمی به فعالیتهای زیرساختی پژوهشگاه فضایی ایران در حوزه فضا اشاره کرد و افزود: یکی از الزامات تحقق چشمانداز توسعه، زیرساختهای آزمایشگاهی مطابق با نیازهای جاری و آتی بخش فضایی کشور است که تاکنون، قدمهای خوبی در این مسیر برداشته شده است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران به تست ماهواره پیام در مرکز آزمون، تجمیع و یکپارچهسازی این پژوهشگاه اشاره و اظهار کرد: امروز، تستهای لازم برای تحویلگیری ماهواره پیام امیرکبیر در مجموعه آزمایشگاه AIT پژوهشگاه فضایی ایران در دست انجام است.
وی افزود: تعامل با بازیگران بخش فضایی کشور، سرلوحه کاری پژوهشگاه فضایی ایران محسوب می شود و بضاعت اصلی پژوهشگاه، نیروهای انسانی متخصص و دلسوز، مؤمن و با انگیزه پژوهشگاه است که پرچمدار شایستهای برای اعتلای بخش فضایی کشور هستند.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با یادآوری مناسبت امروز، نهم دی ماه، که روز بصیرت و اعلام همبستگی مجدد امت با امامت است خاطرنشان کرد: از درگاه خداوند متعال می خواهیم تا بصیرت لازم برای شناسایی ضرورتهای وضع موجود، درک لازم برای اتخاذ تصمیمات درست و اراده کافی برای اجرای برنامهها و ماموریتها را عنایت کند.
وی همچنین از دستاندرکاران برگزاری این نشستهای تخصصی تشکر و اظهار کرد: این نشستهای تخصصی به همراه اقدامات ارزنده دیگر، یادگاران ارزشمندی هستند که از مدیران قبلی به ما رسیدهاند.
انتهای پیام/