معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه با اشاره به اعتبارات و برنامه های پیشگیری از آسیب ها تاکید کرد:امروز در دوران طلایی مسائل اجتماعی قرار داریم.

مسائل اجتماعی بدون حضور مردم قابل حل نیستبه گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،   محمدابراهیم الهی تبار  معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی در نشست کمیته تخصصی مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد بیان  کرد:در چهل سالگی انقلاب قدر امنیت مان را بیشتر بدانیم. در تنها مقطعی از تاریخ ایران قرار داریم که وجبی از خاک کشور علیرغم جنگ به تسخیر بیگانگان در نیامد.

وی افزود:قاعده و اساس قانون اساس حضور مردم است. مشارکت های اجتماعی با حضور سازمانها و نهادهای مدنی است که متشکل از افراد دغدغه مند است مشارکت های اجتماعی ضرورت امروز کشور است و مسائل اجتماعی بدون حضور مردم قابل حل نیست.

الهی تبار  گفت:دولت تدبیر و امید و وزارت کشور، اصل فعالیت خود را در حوزه اجتماعی، مشارکت های اجتماعی قرار دادند و در این دولت به این حوزه بها داده شد.امروز مسائل اجتماعی دوران طلایی خود را میگذراند چون در سطح کلان پیگیری می شود و برنامه ششم توسعه و بودجه سالانه رنگ و بوی مسائل اجتماعی گرفته است.توجه و تمرکز کلان کشور روی مسائل اجتماعی،فرصت بحساب می آید و باید همه از آن استفاده کنند.

وی افزود:راه برون رفت از آسیب های اجتماعی در استان کرمانشاه،مشارکت اجتماعی است و چگونگی پیگیری و ارائه طرح ها به سمت ها بازمی گردد.کار در سمن ها دقیق، ارزان و به بهترین صورت انجام می شود.سمن ها جایگاه تصمیم سازی برای مدیران و مسئولان را دارند و به این نقش اهتمام داشته باشند.

الهی تبار گفت:در زلزله غرب استان، از ظرفیت سمن ها در حوزه سلامت و پیشگیری از آسیب های روحی و روانی بخوبی استفاده شد.با استفاده از نیروهای منطقه بیماری های واگیردار و آسیب های رفتاری کاهش پیدا کرد و کنترل شد.

وی افزود: در موضوع مناطق حاشیه شهر ،۵دفتر تسهیل گری برای ۱۰ منطقه ایجاد شده و کارهایی انجام شده و دستگاهها بر اساس داده های این مرکز برنامه های خود را هدفمند و تکلیف مدار شده اند. آموزش و پرورش ۲۸۶مدرسه در این مناطق را در دست تجهیز دارد و مجموعا رسیدگی های مطلوبی در حال انجام است.

وی گفت:اداره ورزش و جوانان نیز ۸۰زمین چند منظوره وغیر مسقف را برای ۸۰ روستا و ۸منطقه کرمانشاه پیش بینی کرده و علوم پزشکی نیز اعتباراتی را برای افزایش مراکز درمانی مناطقحاشیه شهر قرار داده است.

وی  ادامه داد: رشد طلاق ،سال گذشته در استان متوقف شد و این روند امسال هم دنبال خواهد شد و به تمام استان تعمیم داده میشود.

وی افزود:توانمندسازی شهروندان مهم ترین کار ما در کنترل آسیب های اجتماعی است.هنر ما آموزش مهارت و توانمندسازی شهروندان،صیانت از خانواده، آموزش جوانان و آگاه سازی والدین است.سبک زندگی تغییر کرده و اخبار در کسری از ثانیه رد و بدل میشود. بمباران خبری برای افراد فاقد آموزش و ظرفیت می تواند آسیب به بار آورد.

وی گفت:روند کار در استان،مطلوب بوده و اعتبارات خوبی در بودجه به استان اختصاص داده شده است. متوسط سرانه درآمد کشور به نسبت جمعیت ۱میلیون و ۳۸۵ هزار تومان است، کرمانشاه ۳۵درصد این میزان درآمد تعیین شده اما در اعتبارات هزینه ای، سهم کرمانشاه ۲۲۵هزار تومان تعیین شده که بیشتر از متوسط کشور است. در اعتبارات عمرانی نیز کرمانشاه سهمش بیشتر از متوسط کشوری تعیین شده و مجموعا استان بیشتر از میانگین استانها بودجه می گیرد.

وی  گفت:رویکرد کلان کشور به کرمانشاه مثبت است و البته استان برای قرارگیری در جایگاه اصلی خود، علاوه بر دیدگاه ملی، به تلاش از درونی نیز نیاز دارد. می طلبد که همگان حرف از امید بزنند و مشوق سرمایه گذاران برای ورود به استان باشند. برجسته سازی مسائل منفی مشکلی را حل نخواهد کرد.

 

انتهای پیام/ز

 

رویکرد کلان کشور به کرمانشاه مثبت است

برچسب ها: اعتیاد ، بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.