به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین یزدانمهر رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز در حاشیه برگزاری "جشنواره سنتی کاچی روستای فمی" اظهار کرد: با توجه به قدمت دیرینه پخت این غذای محلی و سنتی در این منطقه به زودی پرونده این غذای سنتی تهیه و برای ثبت در فهرست آثار ملی ارسال خواهد شد.
وی افزود: برنامههای سنتی و عناصر گردشگری جزو سرمایههای فرهنگی است و باید حفظ و تقویت شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز با بیان اینکه باید به خاطر مشارکت مردم روستای فمی برای حفظ داشته های تاریخی از آنان تقدیر کرد، افزود: مردم این خطه در توسعه زیرساختهای تاریخی و فرهنگی نقش بسزایی ایفا میکنند.
وی با بیان اینکه آرایههای خرده فرهنگها باید به بهترین شکل حفظ و اشاعه شود، ادامه داد: برگزاری جشنواره سنتی کاچی نقش مهمی در نشان دادن فرهنگ و آداب و سنن غذایی و معرفی رفتارهای تغذیهای و محلی دارد.
یزدانمهر با اشاره به اهداف این جشنواره خاطرنشان کرد: پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روشهای تغذیه سالم و ایجاد نشاط از اهداف برگزاری این جشنواره سنتی است.
گفتنی است در این جشنواره انواع غذاهای بومی و محلی( ماست و سایر فراوردههای آن)، تخم مرغ بومی، نان گندم، نان جو در معرض فروش و دید افراد قرار گرفت.
انتهای پیام/م