به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، نیمه تاریک ماه سالها است که کانون توجه نظریهپردازان توطئه است. بنا بر ادعای بسیاری از این نظریهپردازان توطئه نیمه تاریک ماه احتمالاً محل حضور فرازمینیها و یا محل استقرار پایگاه های آنها است. سال گذشته بود که «کارل وولف»، تکنیسین در فرماندهی هوایی تاکتیکی در ویرجینیا مدعی شد که سازههای مصنوعی ( دستساز ) را در نیمه تاریک ماه کشف کرده است. او و همکارانش این سازههای عجیب را در عکسی که توسط مدارگرد شناسایی ماه ( Lunar Reconnaissance Orbiter) تهیه شده و به زمین ارسال شده بود، پیدا کرده بودند. بنا بر ادعای کارل او سازههایی را در این عکس روی ماه دیده بود که طبیعی نبودند ( در اثر برخورد شهاب سنگ یا غیره ایجاد نشده بودند) و کاملاً مشخص بود که توسط یک هوش انسانی یا غیرانسانی ساخته شده بودند.
حال که چین توانسته با فرود موفقیتآمیز کاوشگر خود نیمه تاریک ماه را به تسخیر خود درآورد، باید منتظر ماند تا تصاویری از این نیمه مرموز ماه به زمین ارسال شود. فرود کاوشگر چینی «چانگا ۴» در ساعت ۵.۵۶ دقیقه روز یکشنبه روی نیمه تاریک ماه صورت گرفت. کاوشگر چانگا ۴ که متشکل از ایستگاه تحقیقاتی ماه نورد و وسیله ماه پیما است، روز ۷ دسامبر از پایگاه فضایی سیچوان واقع در جنوب غربی استان سچوان چین به فضا پرتاب شده بود.
بر طبق پیشبینی نظریهپردازان توطئه در صورت موفقیتآمیز بودن ادامه این ماموریت این کاوشگر قادر خواهد بود تا تصاویری از پایگاههای مخفی فرازمینیها در نیمه تاریک ماه و یا محل های اصابت بمبهای شلیک شده ناسا به سمت پایگاه های فرازمینیها را تهیه کرده و به زمین ارسال نماید.
انتهای پیام/