به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید شبر موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از فعالیت ۱۳ واحد بانک نشا در این شهرستان خبر داد و گفت: بانک نشای برنج مکانی است که با استفاده از فضا، امکانات و نیروی کار محدود، قابلیت تولید صنعتی نشاء برنج در داخل سینی نشا را در سطح وسیع دارد.
وی با بیان اینکه تلاش برای دستیابی به توسعه در گرو توجه به کشاورزی است و دستیابی به خودکفایی کشاورزی مستلزم توجه به نکاتی از جمله مکانیزاسیون کشاورزی است، افزود: امسال چهار هزار و ۹۲۰ هکتار از زمینهای شالیزاری این شهرستان بصورت مکانیزه کشت شد.
موسوی تعداد واحدهای فعال بانک نشاء برنج در این شهرستان را ۱۳ واحد اعلام کرد و گفت: این شهرستان در سال گذشته دارای هشت هزار و ۶۰۰ هکتار زمین شالیزاری بود که امسال با توجه به کم آبی، این میزان کاهش یافته و به حدود پنج هزار و ۸۵۰ هکتار رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود گفت: ۱۳ هزار تن شیرخام از ابتدای امسال تاکنون در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
سید شبر موسوی با بیان اینکه ۶ مرکز جمعآوری شیر در این شهرستان فعالیت دارد، ادامه داد: روزانه حدود ۴۹ تن شیر از واحدهای دامداری این شهرستان تولید میشود.
وی با بیان اینکه این شهرستان دارای ۳۸۹ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی با ظرفیت ۱۴۰ هزار واحد دامی است، افزود: سالانه ۱۸ هزار تن شیر در این شهرستان تولید شیر میشود که پنج هزار و ۷۰۰ تن آن در شهرستان مصرف و مابقی به سایر شهرستانها و استانها دیگر ارسال میشود.
موسوی گفت: ۷۸ درصد تولیدات شیر این شهرستان در واحدهای صنعتی تولید میشود که سبب بهداشت بیشتر، کاهش بار میکروبی و بازارپسندی آن شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با اشاره به اینکه دامداری از فعالیتهای غالب بخش کشاورزی این شهرستان است، گفت: اقتصاد بسیاری از ساکنین روستاهای بالادست بر پایه دامداری است و با این کار، سود بیشتری عاید کشاورزان شده و از مهاجرت آنان به سمت شهرها و ایجاد اشتغال کاذب جلوگیری میشود.
انتهای پیام/آ