استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد مبتلا به چربی خون تا پنج درصد بیشتر از سایرین در معرض بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند.

چربی خون بالا خطر بیماری قلبی عروقی را ۵ درصد افزایش می‌دهدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محسن موهبتی استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه نشست آموزشی بسته سلامت کارکنان دولتی که در تالار رازی برگزار شد با اشاره به اینکه افراد دیابتی و با چربی و فشار خون بالا سه فاکتور خطر ساز بیماری‌های قلبی عروقی را دارند، گفت: برای کاهش چربی خون، استفاده از لبنیات کم چرب، گوشت کم چرب، حذف پوست مرغ، افزایش مصرف گوشت ماهی مفید است.

وی با بیان اینکه استفاده از مواد غذایی آب پز، تنوری و کبابی نیز توصیه می‌شود تصریح کرد: مصرف روغن مایع به خصوص روغن زیتون، پرهیز از فست فودها، افزایش مصرف سبزی ها، میوه تازه نیز برای کاهش چربی خون مفید است.

 استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه چربی خون یکی از علایم خطرساز بیماری‌های قلبی عروقی است، گفت:درد‌های قفسه سینه که بیش از ۱۵ دقیقه ادامه داشته باشد باید پیگیری شود.
 
موهبتی افزود:اگر بعد از استراحت و استفاده از قرص‌های زیر زبانی درد برطرف نشد، حتما باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

وی با بیان اینکه درد‌های قفسه سینه همراه با تعریق و تنگی نفس، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تهوع، گیجی، از نشانه‌های بیماری‌های قلبی عروقی است، تصریح کرد:نبض سریع، ضعف، عرق سرد نیز نشانه بیماری قلبی عروقی است.
 
انتهای پیام//ج.ر
 

عرق سرد نشانه بیماری قلبی عروقی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.