به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،محمد شعبانی معاون پرورشی آموزش و پرورش مازندران درجلسه توجیهی آموزشی جشنوارههای ملی با بیان اینکه سمنها تنها سازمانهایی هستند که نه تنها بار مالی برای دولت ندارند بلکه باری نیز از دوش دولت بر میدارند، افزود: ۱۸۶ سمن در استان مازندران از این پروژه استقبال کردند و داوطلب شدند که با آموزش و پرورش همکاری کنند.
وی افزود: سمنها در زمینههای مختلف اعم از عرصه زیست محیطی، حقوق شهروندی، بازماندگان از تحصیل، فنی و مهارتی و دیگر موارد فعالیت میکنند به همین دلیل پس از برگزاری جلسات متعدد تصمیم گرفتیم تا دانشآموزان را در این بحث دخالت دهیم و شاخه دانشآموزی سمنها را راهاندازی کنیم.
شعبانی گفت: پس از بررسی و مشخص شدن سمنها مدیران کانونها جهت عضویت ورود پیدا کنند و دانش آموزان را جهت شرکت و عضویت در این سمنها تشویق کنند البته در این بین حمایت و کمک خانوادهها نیز بی تأثیر نیست.
وی بزرگترین مشکل سمنها را کم بودن نیرو و شناختهنشدن در بین خانوادهها و دانشآموزان دانست و ابراز کرد: استانداری در این بخش منابع اعتباری برای سمنها در نظر گرفته و این ظرفیت راهاندازی شده است که امیدواریم مورد استقبال دانشآموزان و خانوادهها قرار گیرد.
وی یاد آور شد: قصد ما دولتیکردن سمنها نیست به همین دلیل از کانونها که کارهای فرهنگی انجام میدهند، دارای سالن اجتماعات و خبرنگار هستند.
انتهای پیام/ک