به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا جواهری رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا ریاست جمهوری در سخنانی در این همایش گفت: حوزههای ارتباطات، حمل نقل، انرژی و مالی از اولویت های این مرکز است و با توجه به نقش حیاتی صنعت بانکی در اقتصاد کشور، نگاه ملی به این بخش وجود دارد.
وی تصریح کرد: ما باید به این حوزهها نگاه ملی داشته باشیم نه نگاه صنفی. اگر در حوزه پولی مالی اتفاقی رخ دهد کل نظام بانکی کشور دچار آسیب میشود و این آسیب متوجه حاکمیت نیز هست. رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا ادامه داد: صنعت بانکی شاهرگ اقتصاد کشور است از اینرو تداوم کسب و کارها در صنایع مالی ضرورت دارد و برای استمرار آن نیاز به برنامه ریزی است تا کشور با بحران مواجه نشود.
وی ادامه داد: در مورد زیرساختهای حیاتی مرکز مدیریت راهبردی افتا تدابیر و تمهیدات لازم اندیشیده و برنامههایی نیز تدوین کرده که بحث مدیریت تداوم در کسب وکارها نیز جزئی از برنامهها است. البته مدیریت تداوم در کسب و کار مختص فضای مجازی نیست و در تمام ساختارها کاربرد دارد. جواهری همچنین گفت: ناآگاهی مدیران از داراییهایی خود در بخش زیرساختهای حیاتی یک سازمان، یکی از مشکلات در تامین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات است.
رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در زمینه مدیریت امنیتی کشور در فضای مجازی گفت: شورای عالی فضای مجازی نظام ملی پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی را تصویب و ابلاغ کرد. در این مصوبه مرکز مدیریت راهبردی افتا مکلف شد برنامه ای عملیاتی برای زیرساخت حیاتی کشور تدوین کند. به دنبال این برنامه، مرکز مدیریت راهبردی افتا طرح امن سازی که در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شده بود را بازنگری و طرح جدیدی را ارائه کرده است.در طرح جدید ۹ الزام در نظر گرفته شده که یکی از آنها مدیریت تداوم در کسب و کارها است که به صورت مفصل به آن پرداخته شده است.
جواهری با اشاره به اینکه اشتراکگذاری اطلاعات یکی از موضوعات مطرح شده در این نظام است، از سازمانها درخواست کرد تا با رعایت حدود طبقهبندی، تجربههای خود را در اختیار سازمانهای دیگر قرار دهند. رئیس مرکز راهبردی افتا در پایان تصریح کرد: در مرکز افتا گروههای مشاوره و متخصصان آموزش دیده میتوانند به سازمانها در مورد نحوه ایجاد امنیت در زیرساختها وسرویسهایشان مشاوره دهند.
انتهای پیام/