به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۸ و ۱۲ دی ماه ۱۳۹۷، باید پذیرش حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور در تمامی زیر نظامهای آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی با ملاک معدل کتبی دیپلم داوطلبان و بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام شود.
تمام متقاضیان میتوانند از روز شنبه ۲۹ دی ماه لغایت چهارشنبه ۱۰ بهمن ماه با مراجعه به سامانه این مرکز ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهیهای کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۲۰ رشته/ محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.
شایان ذکر است نتایج این دوره، نیمه بهمن اعلام خواهد شد.
توجه متقاضیان را به نکات ذیل جلب میکند:
۱- نظر به اینکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) صورت خواهد گرفت، لذا تمام متقاضیان (دیپلمههای نظام قدیم، نظام جدید و همچنین دیپلمههای فنی حرفهای و کاردانش که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی میباشند) لازم است معدل کل و یا معدل کتبی خود را به صورت صحیح در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی درج کنند؛ داوطلبان دیپلمه فنی حرفهای و کاردانش که دارای مدرک پیش دانشگاهی و کاردانی هستند و فاقد معدل کتبی در دیپلم، باید معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً درج کنند.
۲- بر اساس ضوابط و مصوبات مربوط هر داوطلب میتواند بر اساس شرایط خود، متقاضی یکی از سهمیههای مصوب مندرج در دفترچه راهنما شود.
۳- داشتن دیپلم کامل نظام قدیم متوسطهیا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه و همچنین داشتن مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی پیوسته الزامیست.
۴- داشتن مدرک دیپلم کامل نظام قدیم متوسطه یا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کاردانی ناپیوسته الزامیست.
۵- از آنجایی که پذیرش داوطلبان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت میپذیرد و نظر به اینکه دروس امتحانی داوطلبان دیپلمه با توجه به نوع دیپلم آنان (ریاضی، تجربی و انسانی وغیره) متفاوت است لذا چنانچه نوع دیپلم داوطلب با گروه آزمایشی که متقاضی آن میشود متفاوت باشد، درصد اعمال معدل کتبی متفاوت خواهد بود که داوطلبان میتوانند در این خصوص جدول ضریب تاثیر معدل در دفترچه راهنما را مطالعه کنند.
۶- داوطلبان لازم است معدل کتبی دیپلم خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی درج نمایند چرا که در صورت مغایرت اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی از ثبت نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی آنها لغو میشود.
۷-مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام برای هر رشته تحصیلی به عهده داوطلب میباشد و موضوع خلاف یا عدم رعایت ضوابط و شرایط (سهوی یا عمدی) حتی پس از قبولی فرد در این مرحله پذیرش و یا هر مرحله از تحصیل مشخص شود قبولی وی در دانشگاه ((کان لم یکن تلقی)) و از ادامه تحصیل او ممانعت به عمل میآید.
انتهای پیام/