به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،ملکی معاون سلامت
دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد گفت: کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام میشود.
وی به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآوردههای خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی ۹ ماهه سال ۹۷ اکیپهای کنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در سطح استان اقدام به ۵۷ هزارو ۷۶۴ نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی، قصابیها، ... نموده اند.
ملکی گفت: در همین راستا طی ۹ ماهه سال ۹۷ مقدار ۹۴ هزار و ۲۰۱ کیلو گرم انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه، تولید و نگهداری ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.
وی افزودد: در بازدیدهای صورت گرفته تعداد ۱۳۹۶ مورد غیر بهداشتی در بازدیدها از واحدهای عرضه محصولات دامی احصا شده است؛ و در زمینه برخورد با واحدهای متخلف تعداد ۸۹ پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.
ملکی تاکید کرد:شهروندان محترم کلیه فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکههای دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد.
انتهای پیام/م
کشف انواع فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در آذربایجان غربی