حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به جلسهای که اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با سرپرست وزارت بهداشت درباره موضوع خصوصی سازی آموزش پزشکی داشتند، گفت: اکثریت اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مخالف مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی هستند و وزارت بهداشت نیز اجرای این مصوبه را متوقف کرده است.
وی درباره راهاندازی یک موسسه بر اساس مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی در شیراز گفت: سرپرست وزارت بهداشت این موضوع را رد کرد و تا به حال مجوزی برای مرکز آموزش پزشکی خصوصی صادر نشده است و قرار شد که اجرای مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی متوقف شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به تبعات منفی خصوصی سازی آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: ما نباید به سمتی برویم که جامعه را به دو قطب غنی و فقیر تقسیم کنیم و هر کس که توان مالی دارد بتواند تحصیل کند و کسانی که در مناطق محروم زندگی میکنند از تحصیل باز بمانند.
وی ادامه داد: هم اکنون نیز بسیاری با کلاسهای تقویتی، تستزنی و پولهای کلانی که برای کلاسهای کنکور هزینه میکنند وارد دانشگاه میشوند و فاصله طبقاتی بین شرکت کنندگان در آزمون وجود دارد و ما از این مسئله ناراضی هستیم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که در مناطق محروم درس میخوانند نمیتوانند رقابت عادلانهای با ساکنان کلانشهرها که هزینههای آن چنانی برای کنکور می کنند، داشته باشند و به همین دلیل نباید آموزش پزشکی خصوصی سازی شود زیرا در این صورت اجحاف در حق کسانی است که توان مالی مناسبی ندارند.
انتهای پیام/
لطفا دوستان وزارت بهداشت بجای افزایش کمیت و دانشگااه خصوصی به فکر افزایش کیفیت آموزش و بالابردن مهارت های دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی باشن
لازم است ابتدا از تشکلهای مختلف دانشجویی بویژه شورای صنفی دانشجویان که از همان ابتدا موضع جدی گرفتند و پیگیر بودند و از اساتید محترم کمال تشکر را داشته باشیم.
همچنین از آقای دکتر نمکی که اگرچه در ابتدای دوره کاری ایشان بود ولی متعهدانه پاسخ دادند و از کمیسیون محترم بهداشت مجلس که با این اقدام خود از سرخوردگی نخبگان و قشر محروم ولی مستعد جامعه و همچنین از به خطر افتادن سلامت مردم جلوگیری کرد کمال تشکر را داشته باشیم.