به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر واقعا قصد کاهش وزن دارید، روشهای عجیب را برای رسیدن به این هدف هیچ وقت انتخاب نکنید. این روشها کاملا بازدارنده اند و ممکن است در بسیاری از موارد حتی نتایج برعکس داشته باشند. در اینجا بدترین توصیههای رژیمی که بدون پی بردن به نتایج واقعی آنها ممکن است اتخاذ کنید، معرفی شده اند.
کاهش وزن در طی مدت کوتاه: عادتهای غذایی غلط یک فرد که به چاقی منجر میشوند، با یک هفته و چند روز تغییر پیدا نمیکند و زمانبر است. بنابراین، با پایان این مدت کوتاه، فرد دوباره به عادات قدیمی خود بازمی گردد.
توجه به مصرف کالری: کالری، مهم است، اما همیشه هم اینگونه نیست که با کاهش کالری مصرفی، نتیجه دلخواه به دست بیاید. علت این است که وقتی که وزن کم میکنید، هم چربی و ھم عضلات بدن شما کاهش پیدا میکنند و این خوب نیست. عضله، ماشین انرژی سوزی بدن است. اگر عضلات از دست بروند، بسیاری از اعمال حیاتی بدن مختل میشوند. اگر رژیم به گونهای باشد که توده عضلانی حفظ شود و فقط چربی بسوزد، شاید عدد ترازو وزن کمتری را نشان ندهد، اما قطعا سایز بدن بسیار کاهش پیدا میکند.
اجتناب اغراق آمیز از مصرف کربوهیدرات: ھمه کربوهیدارتها یکسان نیستند. ضمن این که یک رژیم غذایی سالم برای کاهش وزن ماندگار و همیشگی، رژیمی است که همه گروههای غذایی در آن وجود داشته باشند. حتی چربی ھم نباید از خوراکیها حذف شود. کافیست که از هر گروه غذایی به شکل سالم استفاده کنیم.
یک ساعت ورزش در روز: اگر به جای یک ساعت ورزش مستمر و خسته کننده در روز، نیم ساعت ورزش کنیم و بقیه روز را ھم فعالیت داشته باشیم، اثر بسیار بیشتری هم بر روی سلامتی و هم بر روی کاهش وزن ما خواهد داشت. حتی میتوان یک ساعت را به شش تا ده دقیقه تقسیم کرد و شش بار در روز، هر بار به مدت ده دقیقه ورزش کرد.
حذف کامل گلوتن: گلوتن، یک نوع پروتئین موجود در گندم است. برخی از افراد فکر میکنند که با عدم مصرف گلوتن، لاغر میشوند. این در حالیست که کاهش وزن آنها، نه به دلیل حذف گلوتن، بلکه به دلیل حذف کل آن گروه غذایی است که گلوتن دارد. رژیم بدون گلوتن، تنها زمانی توصیه میشود که فرد به گلوتن حساسیت داشته باشد و دچار بیماری سلیاک باشد.
مصرف غذاهای بدون چربی: فقط ۶۰ درصد خوراکیهای کم چرب، انرژی کمتری نسبت به انواع معمولی آنها دارند. علت این است که کارخانجات برای جبران بیمزگی خوراکیهای کمچرب، به آنها شکر اضافه میکنند. شاید این خوراکیها مزه شیرین نداشته باشند، اما در واقع حاوی شکر هستند و مزه شیرین شکر در لابهلای سایر مزههای این خوراکیها مخفی شده است.
اجتناب از وعده شام: اگر کل انرژی مجاز روزانه خودتان را به درستی در کل روز تقسیم کنید و در طول روز هم به قدر کافی فعالیت بدنی داشته باشید، هیچ مانعی برای اینکه میان وعده شب داشته باشید، وجود ندارد. قانون کلی رژیم کاهش وزن این است که انرژی که میسوزانید، از انرژی که از طریق غذا وارد بدن خود میکنید، بیشتر باشد. پس فرقی نمیکند که غذا را در روز مصرف کنید یا شب.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/