در این مطلب با بیان دلایل منزجرکننده‌ای به شما خواهیم گفت که چرا باید محصولات ارگانیک را جایگزین محصولات غیر ارگانیک و ناسالم کنید.

چرا باید از محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در فرایند کشت، سبزیجات و میوه‌ها می‌توانند به سادگی تحت تاثیر باکتری‌ها و انواع میکروب‌ها قرار بگیرند. بنا به آمار مراکز کنترل و پیشگری از بیماری ها، این محصولات آلوده حتی از گوشت آلوده هم خطرناک ترند.

تاکنون احتمالا مطالب زیادی درباره تفاوت محصولات ارگانیک و غیر ارگانیک خوانده اید، اما این بار ما در ادامه این مطلب با بیان دلایل منزجرکننده‌ای به شما خواهیم گفت که چرا باید محصولات ارگانیک را جایگزین محصولات غیر ارگانیک و ناسالم کنید.

آفت کش‌ها و سم ها: متاسفانه بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات غیر ارگانیک، آلوده به آفت کش‌ها و سم‌های شیمیایی و به طور بالقوه بیماری زاهستند. بنا بر گزارشی که به تازگی از سوی کارگروه محیط زیست، یک سازمان تحقیقاتی یهداشتی در آمریکا، انجام شده، بسیاری از سبزیجات و میوه‌های محبوب در دنیا، آلوده به آفت کش است. این لیست شامل سیب، کرفس، گوجه فرنگی، خیار، انگور، فلفل، هلو، سیب زمینی، اسفناج، توت فرنگی، کلم بروکلی و ... است. بر اساس این گزارش، لیست محصولاتی که کمتر به آفت کش‌ها آلوده می‌وشند نیز شامل آووکادو، کلم، مارچوبه، ذرت، بادمجان، گریپ فروت و کیوی است.

فضولات حیوانی: فضولات حیواناتی مثل خوک و سگ، باعث آلودگی محصولات کشاورزی می‌شود و بسیار هم برای سلامتی مضر است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۰۶ بیش از دویست هزار نفر بر اثر مصرف اسفناح آلوده به باکتری E.:Coli که در معرض زباله‌های زیستی وحشی قرار گرفته بود، به شدت بیمار شدند.

آلودگی‌های انسانی: در سال ۲۰۰۳، زمانی که در آمریکا مردم بر اثر مصرف پیازچه‌های وارداتی از مکزیک ببیمار شدند، سازمان تحقیقاتی غذا و داروی آمریکا ثابت کرد که مزارع تولید پیازچه در مکزیک، آلوده به فضولات انسانی است. در واقع، این تیم تحقیقاتی متوجه شدند که کودکانی با پوشک در فرایند درو و برداشت محصولات در مزارع مشغول بازی هستند.

به عنوان مثالی دیگر از آلودگی‌های انسانی می‌توانیم به مدفوع انسان اشاره کنیم. در سال ۲۰۱۵، محققان دریافتند که ماهی غزل آلایی که از مکزیک به آمریکا وارد می‌شود، آلوده به انگل سیکلوسپوراست که در مدفوع انسان یافت می‌شود.

آب گندیده: محصولات آلوده به لستریا که در آب راکد و کندیده رشد می‌کند، در گروه مرگبار‌ترین مواد غذایی قرار می‌گیرند. سال ۲۰۱۱ بیماری در ۲۸ ایالت آمریکا شیوع پیدا کرد که باعث بستری شدن حدود ۱۵۰ نفر شد. تحقیقات به عمل آمده نشان داد که عامل این بیماری، استفاده از پنبه‌هایی است که در شرایط بهداشتی ضعیف و آبیاری با آب راکد و گندیده به دست آمده بود. این پنبه‌ها آلوده به لستریا بودند.

تجربه خرید میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک می‌تواند واقعا تجربه لذت بخشی باشد، به خصوص اگر بدانید چه تاثیری در سلامتی شما دارد.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.