سفارش خوراک همواره یکی از دغدغه‌های دانشجویان در دانشگاه محسوب می‌شود که هوش مصنوعی به کمک رفع موضوع آمده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ۲ شرکت (Sodexo) و (Starship Technologies) به تازگی اعلام کرده‌اند طرحی برای استفاده از ربات‌ها برای ایجاد نوعی شبکه حمل و توزیع خوراک به دانشجویان در دانشگاه جورج میسون (George Mason University) در ویرجینیا در دست اجرا دارند.
 

دانشگاه جرج میسون در مجموع بیش از ۴۰ هزار دانشجو، استاد و کارمند اداری دارد که می‌توانند با استفاده از نرم افزار تلفن همراه (آی او اس یا اندروئید) سفارش خوراک و نوشیدنی مورد علاقه خود را بدهند تا در هر نقطه از دانشگاه و محوطه خوابگاه و باشگاه‌های ورزشی (Campus) در عرض بازه زمانی کوتاهی به دستشان برسد.

این شرکت از برخی شرکای تجاری شرکت‌های تولید کننده خوراک صنعتی و مشهور دنیا برای این طرح کمک گرفته است که شامل Blaze Pizza، Starbucks و Dunkin هستند.

قیمت هر بار حمل خوراک به وسیله ربات خودران تنها یک دلار و ۹۹ سنت می‌شود که قیمتی مطلوب برای دانشجویان است.

۲ شرکت همکار در این طرح ۲۵ ربات دارند که مواد خوراکی درون آن‌ها قرار داده شده و بنا بر مقصد مشخص شده به دست فرد سفارش دهنده می‌رسد.

سیستم پرداخت در این طرح با استفاده از تلفن‌های همراه و گزینه پرداخت دیجیتال انجام می‌شود و طراحان هدف از ابداع این شیوه نوآورانه در حمل و توزیع مواد خوراکی را بهبود کیفیت در زندگی دانشجویان، استادان دانشگاه و کارکنان در زمان کار و تحصیل در این مکان علمی اعلام کرده‌اند.

این شیوه همچنین سبب کاهش هدر رفت وقت و نیز سفارش خوراک سالم از سوی افراد به جای سفارش مواد خوراکی فاقد ارزش تغذیه‌ای و سالم می‌شود.

بسیاری از دانشجویان مجبور به انتظار طولانی در صف‌های توزیع خوراک روزانه در محوطه غذاخوری دانشگاه‌ها هستند که به‌ویژه در زمان امتحان‌های پایان ترم سبب اتلاف وقت دانشجویان می‌شود و بسیاری از مصرف خوراک صرف نظر می‌کنند، اما با این راهکار می‌توانند در محل‌های محوطه دانشگاه خوراک مورد علاقه خود را مصرف کنند.

با رسیدن ربات به مقصد انتخابی، کاربر با وارد کردن کد رمز اعلامی از سوی نرم افزار می‌تواند درب ربات را باز و خوراک خود را تحویل بگیرد.

کل فرآیند سفارش تا تحویل خودرو کمتر از ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و هر ربات می‌تواند حداکثر تا ۱۳ کیلوگرم را مصرف کند.

در ساخت این ربات‌ها از فناوری‌هایی مانند زبان یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و همگن سازی حسگر‌ها استفاده شده است تا ربات‌ها بدون وقفه در مسیر درست به مقصد اعلامی برسند.

منبع: foodnewsfeed

انتهای پیام/

فناوری جدید در سفارش غذا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار