کیک یکی از دسر‌های جدانشدنی برای تمام فصول سال مخصوصا فصل سرد سال است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک سیب و دارچین، خوشمزه‌ ترین کیک سیب جهانکیک یکی از دسر‌های جدانشدنی برای تمام فصول سال مخصوصا فصل سرد سال است در این مطلب طرز تهیه یک دسر خوشمز کیک سیب و دارچین را برای شما آماده کرده ایم. کیک سیب و دارچین کیک سیب یکی از انواع کیک سنتی است که در همه کشور‌ها به صورت کم‌وبیش مشابهی تهیه می‌شود. ادویه سنتی کیک سیب؛ دارچین و جوز هندی است و داخل آن می‌توان از کره به همراه مغزیجاتی مانند فندق، بادام یا گردو نیز استفاده کرد.


بیشتربخوانید: طرز تهیه میگو اسپایسی


کیک سیب بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت. رسپی‌های تهیه کیک سیب بسیار متفاوت هستند و این تفاوت بیشتر به میزان مواد اولیه و مدت زمان پخت برمی‌گردد، ولی در کل یک کیک سیب خوشمزه باید نرم، سبک و پر از سیب باشد. در ادامه طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین انواع کیک سیب جهان را به شما معرفی می‌کنیم که طعم بهشتی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و دارچین:

شکر ۱ پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

کره نصف پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

ماست ۱ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق. غذاخوری

سیب ۳ عدد

دارچین ۱-۲ ق مرباخوری

مغز پسته برای تزیین کیک سیب و دارچین

طرز تهیه:

ابتدا شکر را با روغن و کره مخلوط کرده و هم بزنید تا سفید شود. تخم مرغ‌ها را یکی‌کی با مواد مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید. اگر گلوله‌های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید. کف یک قالب مناسب با اندازه ۳۵× ۲۵ سانت را چرب کرده و آردپاشی کنید و مایه کیک سیب را داخل قالب بریزید.

سیب‌ها را پوست کنده و ورقه‌ای خرد نمایید. سیب‌ها را روی مایه کیک بچچینید و سطح آن را با دارچین و مغز پسته تزیین کنید. قالب را به مدت ۱ ساعت داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید.

کیک سیب خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این کیک خوشمزه را به عنوان کیک عصرانه سرو نمایید. عطر کره در این کیک خیلی مشهود است، ولی اگر بخواهید حتما از روغن استفاده کنید باید از روغن جامد استفاده کنید و ۲۰ گرم از وزن روغن کم کنید. اگر مایع کیک بیش از اندازه همزده شود و یا تخم مرغ خیلی کوچیک باشد انسجام کیک کم می‌شود و موقع برش خرد می‌شود.

بیشتر بدانید از خواص سیب

سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و … می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است.

منبع: سیب سبز

انتهای پیام/

کیک سیب و دارچین + دستور تهیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طیبه
۱۲:۱۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
سلام با تشکر از دستور عالیتون من دیشب درست کردم خیلی عالی شد .ممنونم عزیزم
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۰۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
منظور شما از پیمانه چقدر است
Iran (Islamic Republic of)
MAH
۱۷:۲۰ ۰۷ آذر ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۶ آذر ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
عااالی شد من بجای دارچین وانیل کره ای ریختم خیلی خوشمزه شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
عالی خیلی خوبه خیلی خوشمه زه هم است
Iran (Islamic Republic of)
سمیه
۱۳:۴۱ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
بسیار عالی شد.من چند تکه سیب هم داخلش گذاشتم خیلی خوب شد.علت خمیر شدن کیک دوستان میتونه این باشه که یا ورقه های سیبشون رو خیلی ضخیم گرفتن ویا اینکه مایع کیک رو بعد از اضافه کردن ارد،خیلی هم زدن.
Iran (Islamic Republic of)
منتظر
۱۳:۰۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
کیک خوب و خوشمزه ای شد . دستتون درد نکنه ، زنده باشید .
Iran (Islamic Republic of)
رحمانی
۲۳:۲۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
با سلام
خیلی خوب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
متین
۱۸:۰۱ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
خیلی خوب شد
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۲۰:۵۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
اصلا خوب نشد. کیک به دلیل آب کیک خمیر شد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
FR
۰۰:۳۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸
سلام
کیکِ خیلی خوب و خوشمزه ای شد
ممنون از شما
Iran (Islamic Republic of)
السا
۱۷:۳۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
لطفا کیک بدون دارچین بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
آب سیب بر اثر گرما خارج شده و وارد کیک شد و کیک کاملا بد پخت