به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان غذاهای دریایی، میگو هم خوشمزه است و هم سرشار از مواد غذایی لازم و البته سالم و مفید برای بدن که هفتهای یک بار باید در فهرست غذایی خانواده گنجانده شود. اگر جزو افرادی هستید که مزههای تند را بیشتر میپسندند در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز پخت میگو با سس تند آشنا شوید.
مواد لازم:
میگو خام: ۲۵۰ گرم
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
مراحل تهیه میگو اسپایسی
۱. برای تهیه این میگوی خوشمزه ابتدا تمام مواد تشکیل دهنده به جز میگو را داخل یک کاسه میریزیم.
۲. حالا مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
۳. میگو را به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۴. حالا میگوها را داخل ماهیتابهای که با کمی روغن چرب کردیم ریخته و با دمای ملایم سرخشان میکنیم.
۵. حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پختن میگوها کافی است. فقط در این بین میگوها را زیرو را کنید تا دو طرفشان کمی طلایی شود.
۶. حالا میگوهای خوشمزه شما حاضر است و میتوانید با هر چیزی که دوست دارید سروشان کنید.
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/