به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان با بررسی صورت فلکی مارافسای Ophiuchus به نشانههای فوق العادهای دال بر وجود مواد ارگانیک در این منطقه دست یافتهاند؛ این مواد ارگانیک در منطقه ستارهای با فاصله ۴۵۰ سال نوری از زمین میتواند نشانهای از امکان حیات باشد.
محققان موفق به کشف ماده گلیکولونیتریل glycolonitrile در صورت فلکی مارافسای شدهاند؛ پیش سازههای این ماده سبب تشکیل آدنین adenine و در نهایت باعث به وجود آمدن DNA و RNA میشود.
این کشف میتواند به دانشمندان در فهم اینکه منظومه شمسی چگونه شکل گرفته است و اینکه امکان یافت حیات غیر از زمین وجود دارد منجر شود.
کشف ستاره جوانی که در پیدایش حیات کهکشانها نقش دارد
دانشمندان یک ستاره جوان مانند خورشید در فاصله ۴۵۰ سال نوری رصد کردهاند که به احتمال زیاد حاوی مولکولی است که در پیدایش حیات در کهکشانها نقش دارد؛ این اولین بار است که محققان مولکول glycolonitrile را در حالت نخستین خود و به قالب اولیه یافتهاند.
تحقیق درباره این ستاره و مولکول glycolonitrile به وسیله دانشمندان دانشگاه کویین مری در لندن در دست انجام است، آنها در جریان پژوهش برروی ستاره خورشید مانند به نام IRAS۱۶۲۹۳-۲۴۲۲ B. به این نتیجهها دست یافتهاند.
این مولکول و ستاره دارای آن درمنطقهای ستارهای به نام rho Ophiuchi در صورت فلکی مارافسای Ophiuchus وجود دارد.
یافتهها درباره این ستاره با بررسی و تجزیه تحلیل دادههای تلسکوپ فضایی ALA در کشور شیلی به دست آمده است.
منبع:Space
انتهای پیام/