به گزارش حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی، ساشا ریاحی مقدم مدیر پایگاه شهر تاریخی میبد گفت: در گذشته برای اینکه از ورود سیلاب به شهرها جلوگیری شود، مسیلهایی برای دور نگه داشتن سیلاب از مناطق مسکونی ساخته میشد؛ شهر تاریخی میبد نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بر روی تلهای متعدد، رُسی قرار گرفته و دارای مسیل متعدد تاریخی است.
وی افزود: در غرب شهر تاریخی میبد و در نزدیکی مجموعه کاروانی کچلک، شواهد باستان شناسی از آثار دوره پیش از تاریخ یافت شده است.
مدیر پایگاه شهر تاریخی میبد بیان کرد: در این مسیل تاریخی که روی تل حسن آباد قرار گرفته آثار کهن جانوری مشاهده شده که با توجه به شواهد به احتمال زیاد متعلق به دوره پیش از تاریخ باشد. این درحالی است که پیشتر در بررسی و شناسایی کارشناسان در سال ۹۱ نیز مشابه این آثار در منطقه بارجین مشاهده شده بود، ولی از آنجایی که هیچ اثر دیگری یافت نشد فعالیتهای باستان شناسی ادامه نیافت.
ریاحی مقدم گفت: در حال حاضر قرار است هیاتی از باستان شناسان در محل حاضر شوند و به بررسی و شناسایی این منطقه بپردازند و پس از آن اطراف تل حسن آباد با حفظ وضعیت طبیعی تبدیل به محور گردشگری شود.
انتهای پیام/