سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بنابر تبصره ۱۴، در سال ۹۸ هیچ تغییری در قیمت و نحوه توزیع حاملهای انرژی صورت نخواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور، در نشست خبری امروز( دوشنبه ۸ بهمن ماه)، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق در جلسه بعداز ظهر دیروز و صبح امروز به دلیل اهمیت تبصره ۱۴ که قیمتهای حاملهای انرژی، یارانه و مباحث دیگر، به این تبصره پرداخت.
وی افزود: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که قیمت حاملهای انرژی اعم از بنزین، نفت و گاز و... نه در قیمت و نه در نحوه توزیع هیچ تغییری نسبت به سال ۹۷ نداشته باشد.
مفتح تصریح کرد: عمده مواردی که در لایحه دولت آمده بود، تصویب شد؛ تغییرات مختصری در آن انجام گرفت که برخی از آنها تاثیرات قابل توجهی از نظر میزان تاثیر گذاری به ویژه در اقشار محروم جامعه دارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: در ردیفهایی از جدول تبصره ۱۴، در قسمت هزینهها و پرداخت یارانه ها، کمکهایی برای آموزش و پرورش و مدارس در نظر گرفته شده است از جمله ۶۰ میلیارد تومانبرای کمک به هزینه گاز مصرفی مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت، ۳۰ میلیارد تومان برای کمک به هزنیه برق مدارس و همچنین ۱۰ میلیارد تومان برای کم به هزینههای آب مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.
مفتح افزود: مقرر شد در مورد هزینههای منابعی که برای کاهش فقر مطلق خانوارها که دولت ۷ هزار میلیارد تومان تصویب کرده بود؛ در کمیسیون تلفیق به هفتاد و یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به آن افزایش یافت؛ به این ترتیب دریافتی تمامی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال ۹۷، افزایش پیدا کرد.
نماینده تویسرکان گفت: همانگونه که دولت پیش بینی کرده بود؛ یارانه نان و خرید تضمینی گندم به میزان ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تعیین شد.
وی افزود: سهم بیمه دولت برای اقشار خاص از جمله رانندگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری و ۲۰ درصد افزایش کمکی که رزمندگان معسر باید پرداخت میشد، در تبصره ۱۴ و بخش یارانهها افزایش یافت؛ علاوه بر اینکه ۲۰ درصد به دریافتی رزمندگان معسر از این محل اضافه میشود، سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح مکلف شد که به آنها دفترچه بیمه بدهد تا آنان از خدمات بیمه از طریق آن دفترچه استفاده کنند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: کمیسیون تلفیق وارد تبصره ۱۵ شده است و تلاش میکند که تا پایان هفته جاری، گزارش خود را تقدیم مجلس کند
وی ادامه داد: در خصوص نحوه توزیع فرآوردههای نفتی مثل بنزین، گازوئیل و گاز مصرفی خانوار، هیچ تغییری در قیمت و نحوه توزیع نسبت به سال ۹۷ داده نشده است.
انتهای پیام/
اول سهميه بندي ميشه بعد بنزين ازاد ميشه٢٠٠٠؛بعد سال بعدش دوباره سهميه حذف ميشه؛بنزين با نرخ ٢٠٠٠تومن تك نرخي ميشه؛
ياد گرفتيم ديگه؛لطفا يه ركب ديگه بزنين به مردم!!!
قوانین اصلاح و به تولید اهمیت بدن درست میشه
چرازندگی ماایرانیان باید براساس دلار باشه؟؟؟!! بهتره که پول ملی مان همان دلار باشه ؟ اینطوری دیگه ریال بادلار مقایسه نمی شه وتک نرخ وهمه چیز ارزان میشه؟؟!!
خدا خیرت بده نمیخواد بگی گران نمیشه چون حالا خیلی بیشتر گران میشه
خدا خیرت بده نمیخواد بگی گران نمیشه چون حالا خیلی بیشتر گران میشه
این رو متخصصین ریاضیات جدید میگن
فردا مجلس می گوید تمام گزینه ها روی میز است و دیگری می گوید به هر ایرانی ۱لیتر بنزین داده می شود و الی آخر
کدام یک از شما راست می گوید خدا می داند
واقعا....................