به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد هندی با کشمش و بادام، مناسب برای کسانی که مشتاق غذاهای گیاهی و مقوی هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این سالاد گیاهی و مقوی آشنا شوید.
مواد لازم:
برنج قهوهای ۱۰۰ گرم
برگ گشنیز خردشده ۱ پیمانه
برنج سفید ۳/۴ پیمانه
کشمش ۱/۳ پیمانه
مغز بادام ۲/۳ پیمانه
ماست ۲/۳ پیمانه
ترشی لیمو (هندی) ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
۳. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.
۴. کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
۵. سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
۶. این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار، پیش غذا یا شام میل کنید.
منبع: نمناک
انتهای پیام/