در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ پتاژ برنج را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ‌های غلیظ گفته می‌شود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه می‌شود و طع ملایمی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا شوید.

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم

مواد لازم:

نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
خامه‏: ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
شیر: ۱ لیوان
آب: ۳ لیوان
آرد برنج: ۱/۲ لیوان
کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

۳. زرده‌های تخم مرغ را درون کاسه‌ای بزنید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده‌های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته: بهتر است به جای اب معمولی از اب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

منبع: سر آشپز

انتهای پیام/

طرز تهیه سوپ پتاژ برنج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.