به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپهای غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم:
نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
خامه: ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
شیر: ۱ لیوان
آب: ۳ لیوان
آرد برنج: ۱/۲ لیوان
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳. زردههای تخم مرغ را درون کاسهای بزنید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زردههای تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته: بهتر است به جای اب معمولی از اب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
منبع: سر آشپز
انتهای پیام/