ترشی کدو و پیاز در کنار غذا‌های گوشتی مانند خوراک و سایر موارد سرو می‌شود و ترکیب جالبی را با این غذا‌ها ایجاد می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می‌کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

این ترشی در کنار غذا‌های گوشتی مانند خوراک و سایر موارد سرو می‌شود و ترکیب جالبی را با این غذا‌ها ایجاد می‌کند. زمان آماده سازی مواد ترشی نیم ساعت و زمان طبخ آن هم ۵ دقیقه است.

این ترشی پس از ۳ ساعت ماندن در یخچال می‌تواند استفاده شود. هر چند که می‌توان مدت زمان بیشتری داد تا این ترشی به خوبی جا بیفتد. استفاده از این ترشی ۳ ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال مانعی ندارد. زمانی که شما مهمان دارید یا فرصت کمی در اختیار شما است تا ترشی تهیه کنید استفاده از این ترشی سریع و راحت و خوشمزه پیشنهاد مناسبی برای شما است.

مواد لازم :

سرکه سیب: ۲ پیمانه
برگ بو: ۳ سه عدد
شکر قهوه‌ای: ۳/۴، ۱ پیمانه
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن خشک: ۱ قاشق چایخوری
پیاز کوچک: ۲ عدد
کدو سبز: ۹۰۰ گرم

مراحل پخت:

۱. در یک قابلمه مناسب سرکه و شکر را مخلوط کنید.

۲. سپس همراه با نمک و آویشن و برگ بو روی حرارت قرار دهید و ۳ دقیقه زمان بدهید تا شکر به خوبی در سرکه حل شود.

۳. پیاز و کدو را به شکل حلقه حلقه برش بزنید.

۴. مخلوط سرکه را روی پیاز و کدوی حلقه حلقه شده ریخته و پس از ۳ ساعت قرار دادن داخل یخچال می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان!

منبع: وب سایت غذالند

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.