سید فضل اله قریشی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، با اشاره به اینکه آذربایجانغربی رتبه پنجم کشور در تولید گوشت قرمز درسال ۹۶ را به خوداختصاص داده است،گفت: گوشت قرمز تولید شده استان، در سال گذشته ۴۷ هزار تن بوده که معادل ۵/۶ درصد از کل گوشت قرمز تولیدی کشور است که در ۹ ماهه سال جاری به میزان ۳۷/۰۷ هزار تن رسیده است.
وی به تولید گوشت مرغ در سال گذشته اشاره کرد و افزود: استان با دارا بودن ۷۲۷ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۵/۱ میلیون قطعه میباشد که در سال گذشته ۸۴ هزار تن گوشت سفید تولید که ۳/۷۶ درصد کشوری را شامل شده و رتبه ۸ کشوری را به خود اختصاص داده است.
قریشی با اشاره به اینکه ۳۲ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت ۸۸۲ هزار و ۳۰۸ قطعه پروانه بهره برداری دریافت کرده اند گفت: در سال گذشته ۱۲/۱ هزارتن تخم مرغ در استان تولید که ۱/۳۶ درصد تخم مرغ کشوری را شامل شده است و این میزان تولید در ۹ ماهه سال جاری به ۹/۹ هزار تن رسیده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود: تلقیحهای مصنوعی گاو و گاومیش استان با استفاده ازاسپرم نژادهای هلیشتان، بروان سوئیس، سمینتال و گاومیش در ۹ ماهه سال جاری ۵۴ هزار و ۴۱۰ راس گاو و ۷۴ هزار و ۰۶۸ راس گاومیش بوده است.
وی با اشاره به میانگین تولید عسل در ۲ سال اخیر اشاره کرد و افزود: میانگین تولید در ۹ ماهه سال جاری از کندوهای مدرن ۲۰ کیلوگرم، کندوهای بومی ۵/۵ کیلو گرم با ۵ هزار و ۷۵۳ نفر زنبوردار که نسبت به سال گذشته ۳ درصد در تولید عسل و ۸/۲ درصد در تعداد کندو و ۲۵ درصد در تعداد زنبور افزایش داشته ایم.
انتهای پیام/ت