به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پِرده جیگِری از معروفترین کبابهایی است که محلیها و توریستها را به خود جذب میکند.
اسماعیل قبلان ۵۲ ساله، از قدیمیترین فروشندگان جگر در منطقه (سور)، در مصاحبه با آناتول گفت که سی سال است که به این کار مشغول است، و در زمستان مردم بیش از هر زمان دیگری به این غذا روی میآورند.
بیشتربخوانید: طرز تهیه سوپ پتاژ برنج دلچسب و خوشمزه
سیخ جگرها را به مدّت پنج دقیقه کباب میکنند، سپس آن را در لایههای چربی با گوجه خرد شده، پیاز و فلفل میپیچند و دوباره آن را به مدت ده دقیقه کباب میکنند.
سپس آن را در بشقاب حاوی پیاز، فلفل کباب شده، لیمو و دوغ به مشتریان عرضه میکنند.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/