به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تاس کباب یک غذای قدیمی است که هنوز هم طرفداران زیادی دارد، در ادامه دستور تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پیتزا خانگی با سس مخصوص
پیاز- ۲ عدد
هویج –یک عدد
سیب زمینی - ۲ عدد
گوجه فرنگی - ۲ عدد
رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی یا چرخ کرده -۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه - به اندازه کافی
آلو- به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم.
در تابهای روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا داغ شود سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه تفت میدهیم.
آن گاه گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
بهتر است به جای گوشت چرخ کرده، گوشت خورشتی را به شکل مکعبهای متوسط خرد کنید و با پیاز تفت دهید. پس از سرخ شدن گوشت دو لیوان آب به تابه اضافه میکنیم.
ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا آب به جوش آید و آن وقت حرارت را متوسط میکنیم.
گوشت پخته شده باید آب بسیار کمی داشته باشد.
رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و سیب زمینیها را پوستمیگیریم.
سیب زمینی پوست گرفته را به صورت حلقه حلقه برش میدهیم و روی گوشت مرتب میچینیم، سپس هویج را تمیز میکنیم و حلقهای برش میدهیم و روی سیب زمینیها میچینیم و در آخر گوجه فرنگی و آلوهای شسته را روی مواد میچینیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد میپاشیم و نصف لیوان آب را روی تاس کباب میریزیم و در تابه را میگذاریم.
ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا به جوش آید سپس حرارت را کم
میکنیم تا به مدت تقریبا دو ساعت بپزد. این غذای اصیل و مقوی ایرانی را میتوانید با نان یا پلو سرو کنید.
تاس کباب به طور متداول با گوشت قرمز تهیه میشود، ولی اگر شما به هر دلیلی نمیخواهید از گوشت قرمز استفاده کنید، میتوانید این غذا را با مرغ طبخ کنید. برای این منظور کافی است گوشت قرمز را از مواد لازم حذف و گوشت مرغ را اضافه کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/